2015-07-30 Kompletterande bilder på See Sea Coffee & Pies i Prachuap Khiri Khan...

Som jag berättade igår har Chu och Ludo på See Sea Coffee & Pies ett rum på övervåningen som de hyr ut för 500 baht per natt under lågsäsong och 600 baht under högsäsong.
 
Eftersom rummet var upptaget av gäster när jag var där igår kunde jag inte ta några bilder för att visa hur rummet ser ut.
 
Chu har nu skickat några bilder till mig på rummet och ett par vackra vyer under dag och kvällstid från rummets altan så nu publicerar jag dem via min blogg för den som är intresserad eller allmänt nyfiken.
 
 
 
 
 
Alla bilder är tagna av Chu
 
Ett riktigt mysigt ställe tycker jag och ett stort tack till Chu för alla bilderna!
 
 

Kommentarer:

1 Anna Norberg:

Hej Annika
Jag har funderingar på att börja blogga och vill bara att du ska veta att din blogg har varit till stor inspiration . Du har otroligt fina bilder, lättläst text och bra innehåll. Vad har du för slags blogg? är det wordpress?
Tack snälla för att du delar med dig av dina upplevelser och tips
/ Anna i Härnösand

Svar: Tack så mycket Anna för din fina respons och roligt att du gillar min blogg! Klart att du ska böja blogga om du känner för det. Jag har en gratisblogg via blogg.se som fungerar utmärkt. Om man inte vill ha reklaminslag som man inte själv kan kontrollera får man betala för sin blogg så klart. All info finns på blogg.se. Lycka till!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Var det han som hade kafé på Mellanvägen som vi aldrig lyckades pricka?
Pia

Svar: Jepp det är det Pia!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: