2015-06-27 Kärsön igen, premiärtur i cykelbarnstolen för Adam samt annat skoj...

Vovvarna älskar att åka till Kärsön där de kan springa fritt men under kontroll förstås samt att de får en annan miljö att rastas och leka i än de invanda vardagsrutterna. Linda och Daniel passar på att åka dit under helgerna. Vi hänger gärna med förstås för vi gillar också att vistas i naturen.
 
Idag var det "bara" Linda, Adam, jag och vovvarna som gick Kärsönrundan för Daniel och Rulle skulle träffa Oddvar (en kär vän från Huay Yang) vid Brommaplan så de tog Daniels MC dit.
 
Daniel skjutsar Rulle på sin fina Triumph Street Triple RX...
 
Innan Linda och jag åkte vidare till Kärsön stannade vi till för att krama om Oddvar och han och grabbarna fick några timmar för sig själva. 
 
Daniel och Rulle inför en träff med Oddvar
 
Idag är det soligt och ganska varmt men lerigt på vissa stigar i skogen så det var skönt att ha stövlarna på. För att få lite extra motion gick vi lite raskare och det var skönt att sträcka på benen. Linda bär Adam i bärsele och han somnade efter en stund.
 
Vovvarna gillar att svalka sig i sjön när så erbjuds...
 
 
 
Härlig vy över Mälaren...
 
På eftermiddagen gick Adam och jag till en närliggande lekplats så Linda fick städa hemma i fred. Efter eftermiddagsfikat tog Daniel och Linda en cykeltur och det var första gången som Adam fick följa med i sin nya barnstol och fina hjälm.
 
Adam i sin nya fina barnstol...
 
Adam ser nöjd och glad ut...
 
Senare på eftermiddagen kom Maria och vi ska fira lite alla tillsammans då det är vår sista helg i Sverige för den här gången. 
 
Som fördrink i kväll bjussar Rulle och jag på vår favoritchampagnen Moët...
 
Mums!
 
Tack för en trevlig dag och jag är helt övertygad om att det kommer bli en mysig kväll med min fina familj!
 

Kommentarer:

1 Titti:

Champagne....gott.
Hoppas ni får en trevlig kväll.
Kram Titti

Svar: Tack Titti och det blev mycket trevligt!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: