2015-06-29 Näst sista dagen i Sverige och lunch med goa fina vännen Ann-Louise

Rulle och jag gjorde sällskap via Kungsholm Strand till city för jag skulle träffa min goa fina vän Ann-Louise på Vetekatten kl. 11.30 på hennes lunch. Under tiden som vi träffades gick Rulle på stan och vi skulle sedan göra sällskap hem igen.
 
Det var mycket roligt att träffa Ann-Louise igen då det var några år sedan nu som vi sågs så vi hade massor att prata om. Ann-Louise och jag har varit gamla arbetskamrater för några år sedan och har känt varandra sedan 1980 talet. Härligt att fortfarande ha en sådan fin kontakt och jag är glad över att vi hade möjlighet att träffas en stund innan vi åker hem till Thailand igen då Adam är på dagis idag. 
 
Goa fina vännen Ann-Louise på Vetekatten
 
Vid vårt relativt korta besök om 1 månad i Sverige denna gång har vi haft största fokusen på vår egen familj och framför allt lille Adam som vi tagit hand hela dagarna i veckorna när Linda och Daniel jobbar. Det har varit fantastiskt mysigt och vi kommer att sakna honom massor. Nu har vi dock eftermiddagen och en del av kvällen samt en stund i morgon bitti på oss att umgås innan han går till dagis.
 
Tack goa fina Ann-Louise för en kort men intensiv och mycket trevlig stund! 
 

Kommentera här: