2015-11-16 Restaurang @ Huai Yang - värt ett besök eller flera,,,

På kvällen lyser det med glittrande lampor i nästan varje buske framför restaurangen och det är mycket vackert. De serverar god mat till humana priser och restaurangen är luftig och skön att sitta i med det höga taket och alla jättedörrar som står öppna.
 
Vi var där i lördags tillsammans med gode granne Anders och fick en mycket trevlig kväll! 
 
 
Yok och Jang
 
Personalstyrkan och ägarinnan Yok längst till höger....
 
 
 
Rätten nr 42 kan jag rekommendera men säg till om du vill ha den stark då är den godast,,,
 
Den här vackert dekorationsskurna vattenmelonen har Yok gjort och hon gav den till mig i gåva. Vilket otroligt skickligt handarbete och jag kommer att gråta när vi börjar skära i den för att äta upp den. Det går ju inte att spara den tyvärr... 
 
Tack snälla goa Yok!
 
Dekorationsskuren vattenmelon av Jok... 

Kommentarer:

1 Roffe:

Yok har bra koll på allt från dryck till mat!

Svar: Tack för din kommentar Roffe och jag håller med dig. Hon är dessutom mycket trevlig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Var ligger @Huay Yang?

Svar: På Samutvägen, till vänster om Ken Shop...
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anonym:

Hej helt otroligt hur duktiga de är på att skära o skapa konstverk av frukter o grönsker hälsningar Birgitta s på ett regnigt Kungsholmen

Svar: Tack återigen Birgitta för din kommentar, du lyckades ju få fram även denna kommentar fast du inte trodde det:-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Annika :

Vår favoritrestaurang förra året! God mat med trevlig ägare och personal. Kul att se dem igen i din blogg. I Jangs lilla shop gjorde vi många inköp. Hoppas det blir en bra säsong för dem 😀

Svar: Tack så mycket Annika för din kommentar och roligt att du också gillar @Huai Yang och Jangs produkter samt jag hoppas som du att det blir en bra säsong för dem alla:-D.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Hans :

Nu saknar man Thailand. Förutom maten och gästvänligheten i Thailand så älskar jag landets takbarer. www.rooftopguiden.se är en jättebra guide till världens alla rooftop-barer. Finns väldigt många bra i Thailand - särskilt i Bangkok och Phuket.

Svar: Tack för din kommentar Hans samt tips om landets takbarer! Förstår att du längtar till Thailand :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Birgitta S:

Hej!
De är helt fantastisk på att skära till frukter och grönsaker så de ser ut som konstverk! försökte skriva ett inlägg från min Iphone för ca 2 tim sen och ja kan säga att jag misslyckades totalt bäst jag håller mig till lap top på hemmaplan.
Hälsningar +7 och regn

Svar: Ja de är helt otroligt duktiga på det här med dekoration av frukter och grönsaker. Tur att din kommentar lyckades komma fram och bättre lycka med din Iphone nästa gång :-D Här har vi hett om öronen om 36 + i skuggan och inget regn nu alls på 2 dagar, Härligt!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

7 Aud-32:

Dette stedet kommer jeg til og besøke. Takk for anbefalingen.

Svar: Tack själv för din kommentar Aud och det gör du rätt i!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

8 Anton:

Där var vi och käkade flera gånger förra vintern, mycket god mat och mysig stämning. Tyvärr inte denna vinter pga andra projekt, men längtar ändå!!

Svar: Tack Anton för din kommentar och hoppas ni kommer tillbaka snart igen! Tills vidare får du ju ta del av härliga Huay Yang via min blogg :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

9 Mickan:

Tack för intressant läsning. Jag å syskon m respektive kommer till Huay Yang den 12/12 för första gången och har verkligen skaffat oss mycket matnyttig information tack vare din blogg! Speciellt gillar jag inlägg som detta. Ser mycket fram mot denna vistelse!
Hälsningar från ett gråmulet Gotland /Mickan

Svar: Tack så mycket själv Mickan för din kommentar och vad roligt att du uppskattar min blogg! Välkomna till Huay Yang och trevlig resa!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: