2015-10-01 Jag gillar ordning & reda - Bra liten väska på Sunshine Shop...

Om det är risk för regn brukar jag ta min vattentäta Ocean Pack på 5 liter och lägga min prylar i när jag tänker vistas utomhus. Det finns inga fack i den utan är bara som en stor påse och lägger jag i prylar som plånboken, mobilen, nycklar eller vad jag nu behöver ha med mig, hamnar de huller om buller i säcken.
 
Det gillar jag inte så nu har jag inhandlat en liten röd (förstås) väska med tre stora fina fack med rejäla dragkedjor på Sunshine Shop. I den lilla väskan kan jag samla mina viktigaste grejor på ett och samma ställe så slipper jag rota runt och leta efter de respektive prylarna i säcken.
 
Smart lösning, tack Sunshine Shop!
 
Denna storlek på väska kostar 200 baht
 
3 rejäla fack med kraftig dragkedja...
 
Var sak på sin plats...
 
Letandet efter de respektive prylarna i min vattentäta säck är äntligen över...

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Hej!
Bra med en fiffig och praktisk väska till det viktiga eller hur? Oavsett om det skall vara regntätt eller inte så behöver man det min handväska är ett totalt katastrofområde??? jag är åter hemma och i eftermiddags fick mamma åka hem från SÖS till Danvikshem så skönt att lämna av henne i en bra miljö med människor som känner henne.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Hej Birgitta och tack för din kommentar samt skönt att din mamma verkar ha det bra och blir väl omhändertagen!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Himla smart liten väska! Jag har också alltid kört med dem där säckvarianten! Hehe! Aldrig en pinal som ligger där man lagt den! :0)

Svar: Ja tack den är verkligen toppenbra och snygg dessutom!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: