2015-09-28 Motorcykelvård inför långresan...

Det är mycket som ska planeras inför vår långresa den 5 oktober med våra motorcyklar. De ska tvättas, ses över etc. etc. och när det gäller det ville vi vänta tills efter att vi varit i Hua Hin. Det var tur det eftersom det regnade på vägen hem och båda hojarna blev riktigt smutsiga.
 
Idag tvättade jag min hoj, Rulle erbjöd sig att göra det då det är min födelsedag, det var ju snällt, men jag vill helst göra det själv. Det är dels roligt, dels vill jag själv se att allt är i sin ordning med min hoj.
 
Smutig Forza ska tvättas...
 
Usch så lortigt....det kommer snart vara historia efter dagens tvätt
 
Ren och vacker Forza...
 
 
 
Lite mer pimpning med Bikersdekaler kändes också bra då det tillhör mitt favoritmärke när det gäller pimpningsdelar..
 
Lite småpyssel med hojen återstår innan jag känner mig helt nöjd men nu är den i vart fall ren och fin så till och med Daniel (som har falkögon) kommer att vara nöjd med mitt arbete :-D.
 
Det är skoj att ta hand om sin hoj!
 

Kommentarer:

1 Berit Söderberg:

Grattis på födelsedagen.Nu kan du spegla dig i din hoj så fin och blank som den är.Och ha en trevlig resa och kör försiktigt, hoppas du skriver om dina äventyr, det är så intressant och läsa. ha det gott.

Svar: Tack så mycket Berit och det dröjer ju en vecka innan vi drar iväg men tack för din hälsning! Jag bloggar om resan som vanligt vid hemkomsten. Ha det så bra du också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 malin:

Stort grattis på födelsedagen, ha en trevlig resa och va rädd om er på vägarna. =)

Svar: Tack snälla Malin och vi ska vara så rädda om oss som vi bara kan :-D Var rädd om er också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Carina :

Grattis på födelsedag. Den blir ju såklart underbar eftersom du/ni är i paradiset😄💐

Svar: Tack så mycket Carina och det blev och är underbart!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Ann s20:

Hej Annika!
Missade din födelsedag men...en stor och varm GRATTISKRAM i efterskott ger jag dig!
Ha de så kul på resan och kör försiktigt så ses vi i november.

Svar: Hej Ann och vad snällt av dig att gratta mig och det gör absolut ingenting att hälsningen kom idag, jag kan bli firad hela året, hä, hä. Vi ska köra så försiktigt vi kan på resan :-D Stor varm kram till dig också och det ska bli så roligt att träffa dig igen i november!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Daniel:

Bra jobbat, riktigt snyggt både styling och tvätt! Tänk att ha hojväder året runt, imorgon är en sorgens dag i kalla Sverige, jag parkerar moppen för året :(.

Svar: Puh, vad skönt Daniel att den gick igenom ditt nålsöga när det gäller ordning och reda på hojen :-D Stackars dig som inte har MC väder året om, sorry för din del men nu kan du ju istället glädja dig för vår skull! Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: