2015-09-05 Härliga lördag och lite goda råd för dig som vill det bästa med ditt liv...

Via internet finns en massa tips och vettiga budskap hur du själv kan ändra ditt liv och din attityd för att dels må bättre själv dels fungera bättre för din omgivning.
 
Även om du känner dig nöjd med dig själv och anser att du inte behöver ändra på något finns det ändå alltid något nytt att lära sig.
 
Ibland kan man fastna i en negativ spiral men man märker inte det själv om ingen vänlig person berättar det för en eller om man märker att den ena vännen efter den andra försvinner utan att man kan förstå varför. Det är få människor som vill vara tillsammans med en negativ gnällspik med en dålig attityd och som bara ser fel i det mesta som händer omkring sig samt bara är tjurig och tvär.
 
Vänner får man inte utan de förtjänar man och det är bättre att ha få vänner som är riktiga fina vänner som man verkligen kan lita på, är ärliga och kan ge stöd och värme om man vill ha det eller behöver det samt ha roligt och trevligt tillsammans med och att själv ge lika mycket som man får.  
 
Jag umgås bara med de människor som ger mig god energi och som jag är glad och lycklig över att umgås med. Jag vill inte smittas av negativa influenser som bara tär och äter upp mig inifrån som en smittsam sjukdom. Jag är oerhört glad för min fina familj och de få vänner jag har och jag försöker göra mitt bästa för att vara rädd om dem jag älskar och har.  
 
De här 10 råden som jag har fått mig tilldelad via Facebook är en stor hjälp på livets väg för den som vill och kan bli en ännu bättre människa både för sin egen och andras skull. Tack Nisse Simonson och alla andra som sprider sina smarta budskap!
 

Kommentarer:

1 karl:

han är grej han!

Svar: Tack för din kommentar Karl!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Madeleine:

Så på pricken rätt Annika. Fina vänner är verkligen värdefulla. <3 Kram

Svar: Tack snälla Madeleine för det! Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: