2016-08-15 Dagens Huay Yangbilder...

Idag cyklade jag ner till Dolphin Beach för att dels se hur vägbygget avancerar samt dels se hur "mina" strandhundar har det. Det blev en kort sväng bara idag på stranden.
 
När Maria var klar med sin och Rulles styrketräning på Chang Corner kom hon ner till mig på stranden...
 
Huay Yang Beach
 
I den lilla vita boden har min goa Atlas hittat en fredad plats och där känner han sig trygg och kan komma undan om eller när han blir mobbad av de hanhundar som vill sätta honom på plats i rangordningen. 
 
Jag satt en stund hos Atlas och gullade och när vi var för oss själva gav jag honom ett par portioner torrfoder då han blev utan när de andra vovvarna av högre rang roffade åt sig.
 
Så fort Atlas ser mig blir han så glad och hälsar med hela kroppen men då konkurrensen är stor bland strandhundarna både när det gäller mat och uppmärksamhet kan de lätt bli bråk och tjafs om någon får mer än den ska ha enligt rangordningen.
 
Bruno, Lusia och Lilleman
 
Nu är det full aktion för att försöka fånga små fiskyngel eller det är nog mest kul att bara jaga dem...
 
Maria har tagit bilden när jag gullar med Lusia och Lilleman
 
Trullsan 
 
Lilleman rullar sig i sanden..
 
Maria masserar och gullar med Lusia som njuter för fullt då hon bara älskar att bli klappad och gullad med...
 
Tack alla goa fina vovvar samt Maria för en mysig stund på stranden och det är lätt att göra sig av med mitt lilla mat- och godisförråd i ett nafs då det är många vovvar som är hungriga där nu men de verkar må bra i vart fall.  

Kommentera här: