2016-08-15 Nya bilder från Dolphin Beachvägen...

Arbetet med Dolphin Beachvägen är i full gång och dräneringsrören är på plats fram till villorna och lägenheterna på Dolphinområdet. 
 
När man ser vägen i detta kladdiga skick efter regnet är det precis det skick som den varit i många år nu fast den då hade fler större eller mindre gropar i vägbanan. För de boende längs vägen samt till Villa Maris och Aruna måste det upplevas som ett stort lyft att få vägen till sina boende så pass förbättrad som den kommer att bli när den väl är klar. Om det blir en betongväg eller asfaltväg där får vi se när det är klart.
 
Här är inte så kul att vare sig åka eller gå efter några kraftiga regnskurar och det ska bli så skönt när vägen äntligen är fixad.
 
 
En ny liten bod har kommit på plats nära villan Dolphin 2 och det är Nong som äger den lilla boden där hon ska erbjuda både mat och dryck till försäljning.  Hon har fått lov av kommunen att ha sin bod där, Hur det blir med de strandnära mycket enkla serveringarna får vi se framöver om kommunen tillåter dessa på deras mark eller om de måste flytta.  

Kommentarer:

1 Eva B:

Hej Annika. Vi kom idag den 15/8 och efter att ha fått något så när ordning i huset, körde vi till Jor Jard för att äta hennes underbara mat. Och därefter ner till stranden. Det ser ju riktigt fint ut! Alla träden är väl kvar?

Svar: Välkomna hem till HY och de har nu 2 kök på Jor Jarn där Chian från Rapblom håller till i det ena. De flesta träd är kvar på Dolphinstranden bara ett och annat har tagits bort. Vi ses i byn 😀
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: