2016-08-17 Idag är det onsdag och vilket härligt liv vi lever...

Rulle och Maria cyklade till Prachuap Khiri Khan och jag bestämde mig för att pyssla i vår trädgård och bland annat pyssel ge växterna kogödsel, en mycket bra näring som de gillar skarpt. 
 
Jag får den näring jag behöver genom att bara leva vårt liv här i Huay Yang, precis som vi gör här och nu, samt veta att jag har min Fina Familj samt de få men riktigt fina vänner som jag tycker om och att de finns nära eller på andra sidan jordklotet. 
 
Jag får också positiv näring av att bara göra precis det jag vill göra för dagen och att få bestämma själv hur dagen ska se ut när det gäller aktiviteter, träning etc. Att inte behöva stressa eller välja sådant som inte känns bra att göra är en ynnest. Jag går och lägger mig när jag vill och kliver upp på morgonen när jag vill och behöver bara passa de tider då något trevligt ska hända.
 
I går var vi på en härlig utflykt hela dagen med våra motorcyklar och idag blev det pyssel i trädgården och i morgon långis på stranden med Maria.
 
I kväll är det Lill-Lördag och då vankas det en iskall Pink GT innan kvällsmaten. Det blir hämtmat från Jor Jarn, Gai Hå Cheee med Man Farang Tådd som Chian från fd Rapblom restaurant lagar i sitt eget lilla utekök där hon nu håller till på Jor Jarn. Maria gillar Jor Jarns Massaman Pak Roam då hon är vegetarian. Alla blir därmed nöjda med sina val för kvällens måltid.
 
Vilken underbar tillvaro vi har och jag är glad och tacksam så länge vi kan ha ett sådant här härligt liv och att jag och mina nära och kära håller oss friska och har ett gott liv i övrigt så länge som det bara är möjligt.
 
Det gäller att ta tillvara detta fina och njuta varje dag så mycket vi bara kan, livet är kort och vi har bara ett liv. Det är bara vi själva som kan påverka våra liv i positiv riktning oavsett vad som händer i världen.      
 
I bland känns det som jag bara vill lyfta vingarna och flyga av lycka! 
 
 
 
Trevlig onsdag önskar jag er mina kära bloggläsare och vara rädd om dig och de dina!

Kommentarer:

1 GunBritt:

Det är härligt att höra hur bra ni har det.Vi har redan bokat en månad under feb.mars.så vi längtar redan nu till vår 7e vistelse i ert paradis.
Ha det så bra .mvh GunBritt

Svar: Tack så mycket GunBritt för din kommentar och roligt att ni trivs så pass här i HY att ni kommer tillbaka gång på gång :-D Må så gott!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Conny: kloka ord

Svar: Tack Conny!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Kristoffer:

Klart ett liv att ta sikte på 😀. Ta hand om er!

Svar: Tack snälla Kristoffer för din kommentar och var rädda om varandra ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: