2016-08-26 Info för dig som vill ha svenska matvaror i Huay Yang...

Si på Si Shop har beställt och fått in svenska matvaror från Sverige till sin butik som knäckebröd, skivade rödbetor och smörgåspålägg så du som är sugen på svenska matvaror kan köpa dessa varor hos henne nu.
 
På Pop Shop finns det också en del svenska matvaror som knäckebröd etc och hos Ken Shop köttbullar, lingon och pepparkakor, men då främst under högsäsong.
 
 
Si Shop på Si Shopvägen...

Kommentarer:

1 GunBritt:

Det är otroligt hur mycket den lilla byn har utvecklats under de senaste åren.Nu behöver vi inte packa med oss något annat än ett riktigt gott kaffe och en god ost.Under de månader som är kvar tills vi får åka ner till H Y så kanske det har ordnat med de också.
Sedan skulle det ju vara trevligt att få prova på att lära sig att laga rektigt god thaimat.Man måste ju lära sig att ta seden dit man kommer också.Matlagningskurser skulle ju kunna ge inkomster till några duktiga kvinnor.
Ha en trevlig helg . / Gun Britt

Svar: Tack så¨mycket GunBritt för din kommentar! Visst finns det mycket varor för oss faranger som kommit genom åren för de som vill ha annat än bara Thaimat. Det finns hårdost att köpa på Si Shop samt på Macro eller andra butiker i Hua Hin samt även bryggkaffe. Priset är dock mycket högre. Tycker man dock det är värt det spelar det ju ingen roll. Nok, sjuksköterskan på Nok Clinic, har anordnat matlagningskurser förra högsäsongen som var välbesökt av faranger så visst finns det möjlighet till det också :-D Trevlig helg önskar jag dig också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Siw Arnhjell:

Tack før jættebra info!!!! Nu slipper jag att dra med mig, speciellt kaviar, som jag gjort i alla år!!!!
Hælsningar Siw

Svar: Tack själv Siw för din kommentar! 😀
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: