2016-08-30 Det händer massor i Prachuap Khiri Khan...

Nu har vi fått HOME Solution i Prachuap Khiri Khan (PKK) som öppnades i tisdags förra veckan och den ligger jämte PTT macken strax norr om huvudportalen till PKK.
 
 
 
Här kan du se sortimentet och det påminner något om Bauhaus i Stockholm
 
 
Läckert duschrum i rött och svart :-D
 
 
Närmare PKK portalen bygger de även upp Macro som säkert är klart om något år och även ett annat stort komplex som vi inte vet ännu vad det kommer att bli...
 
Här byggs ett Macro och något annat stort komplex...
 
 
 
Snart har vi allt vi önskar i shoppingväg i PKK och det är en bra och positiv utveckling...
 
Mer info kommer varefter när jag vet vad det kommer att bli på platsen...

Kommentarer:

1 Maria:

Hej Annika
Alltid kul att läsa din blogg, lite thailändskt vardagsliv. Det får ju aldrig vi som är där 3-4 veckor per år. Nästa år funderar vi på att åka i augusti, men avråds pga att det är regnperiod. Men när jag läser dina inlägg tycker jag inte att det verkar regna så det stör. eller ?
Må så gott
Maria

Svar: Hej Maria och roligt att du uppskattar min blogg, det värmer alltid gott! Augusti kan både vara sol och regn eller mulet. Regn kommer främst på eftermiddagen eller på nätterna och HY verkar förskonat även om det regnar i PKK eller Tap Saké. Vår dotter Maria tyckte det var perfekt väder för utomhusaktiviteter som träning etc och hon gillar inte att ligga och sola. I år har det inte varit många regndagar i augusti och då är det en och annan skur bara och mycket varmt om 34-36 C på dagtid. Må så gott du också.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 stina:

Härligt när det händer grejer och utbudet blir större.

Svar: Mmm Stina jag håller med dig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: