2016-12-10 En skön lugn lördag i vårt paradis på jorden - Huay Yang

Sovmorgon, lång frukost, lite pyssel i vår trädgård, lite fysisk träning på altanen och sedan bara ta det allmänt lugnt. Så skönt att bara ta dagen som den kommer och inte göra ett dugg mer än vad jag känner för att göra. Det är lyx för mig.
 
Nya Liljeplantan triv bra hos oss och den blommar hela tiden. En blomma lever bara 1-2 dagar innan den vissnar men då är det nya knoppar på gång som slår ut...
 
Så vacker, en riktig ögonfröjd...
 
En av våra Bougainvilleor i kruka håller också på att blomma efter en tids vila...
 
Jag passar på att bjuda på lite lugn och skön relaxmusik som passar mycket bra in på min lugna sinnesstämning just nu. Enjoy!
 
 
 
I kväll kommer vi att få trevligt sällskap av Yvonne och Lars som först kommer till oss för en GT och därefter äter vi kvällsmat tillsammans på en av våra mysiga restauranger här i Huay Yang.
 
Det finns många restauranger att välja på här i Huay Yang och det är väl det enda som kan vara knepigt att besluta sig för vilken restaurang samt vilken mat ska vi välja för dagen att äta.
 
Har man inga större beslut att fatta mer än så i det dagliga livet kan man knappast påstå att vi lever ett tufft liv här utan det är snarare tvärtom. En ynnest som jag är oerhört tacksam för!
 
Jag önskar er alla bloggläsare en fantastisk lördag! 
 

Kommentarer:

1 bj%F6rn%20w:

Hej Fina bilder här har snön kommit. Jag såg i dag bilder om stora översvämningar i södra Thailand men det verkar att inte har hamnat hos er.

Björn W

Svar: Tack så mycket Björn för det! Nej här i Huay Yang har vi ingen översvämning, det har inte heller regnat på några dagar så det är torrt och fint på vägarna :-D.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Trevlig helg,själv ska vi stöpa ljus. Ett bra sätt att komma i
julstämning. 💛Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude och vad mysigt att stöpa ljus :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Susanne Eriksson:

Vilken vacker blomma !
Ha en trevlig kväll
Kram

Svar: Tack så mycket Susanne och ha en trevlig kväll ni också! Kram <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: