2016-02-08 Kalla nätter och varma dagar och mysstund med lille Adam

I går kväll var det så svalt att det inte kändes så behagligt att sitta ute och äta vår hämtmat på altanen så vi flyttade in matbordet till allrummet. Det var faktiskt skönt att sitta inomhus och äta för en gångs skull och det är mycket ovanligt att vi gör det men inte så förvånande då det normalt är kallare klimat så här års.
 
Via nedan länk kan du se hur vädret skiljer sig under året och skillnaden från norr till söder och öst till väst i Thailand. Men väder är väder och man kan aldrig få någon 100 % sanning i hur det verkligen kommer att förhålla sig men det här är i vart fall hur det i stort sett kan vara. 
 
 
I natt frös jag fast jag hade två filtar på mig så i natt blir det täcket i påslakanet igen. Det kommer att vara ett par till kalla nätter till mellan 15-19 grader så ligger jag bara under ett varmt täcke är det riktigt skönt att sova i sval luft för omväxlings skull. Även den starka blåsten kommer att hålla i sig ett par dagar till.
 
Linda, Daniel, Adam och jag tog en långis i byn och tittade bl. a på den fina hönsgården bakom järnaffären mitt emot Si Shop.
 
Adam är fascinerad av hönsgården och tupparna
 
Efter fikat fick Adam sova middag tillsammans med mig i vårt sovrum. Det är obeskrivligt mysigt att få ligga nära och känna doften av mitt älskade lilla barnbarn och lyssna på hans lugna snusande. Det är ögonblick som är viktiga att ta vara på och uppleva så mycket vi bara kan nu när de är här hos oss.
 
Jag och Adam tar en eftermiddagslur...
 

Kommentarer:

1 snowflake:

cute kidd

Svar: Tack så mycket!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anton:

Det där såg mysigt ut!! Härligt med barnbarn,(har5).

Svar: Tack så mycket Anton och det är det också. Bäst att njuta extra mycket när tillfälle finns :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Birgitta S:

Vilken mysig eftermiddagsslummer !
Förstår att det känns svalt när man är van vid +30 och uppåt.
Hälsningar Birgitta +3 garanterad med täcke

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och det är verkligen mysigt med Adam och Linda och Daniel här. Det var skönt med täcke i natt då det var ca 20 grader :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Eva Johansson:

Hej
Ja barn barn är verkligen livets underbaraste efterrätt.
Så underbart och berikande på alla sätt och en massa kärlek.
Brr det lät som kalla nätter hoppas det vänder, så vi för njuta är värmen, när nu semestern närmar sig.
Nä dax att packa vidare.

Hälsningar Eva

Svar: Jag håller med dig Eva, det är bland det underbaraste som finns och det är ju dessa barn som ska ta över efter oss :-D. De kalla nätterna är snart förbi och vinden kommer strax att avta till normala vindar :-D Trevlig resa!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: