2016-06-25 Härligt att kunna öppna upp nätdörrarna mot altanen...

.....utan att diverse myggor, flugor och knott kommer in och gömmer sig för att sedan göra sig till känna på natten...
 
Skönt att slippa ett och annat fågelträck på altangolvet, dynor etc. eller vilda katter som tar sig en sovstund i soffan eller vilstolarna... 
 
En och annan Common Myna brukade trippa upp på vår altan, se sig om, släppa en plutt och sedan värdigt gå därifrån, precis som om vår altan skulle vara någon slags allmän toalettinrättning för fåglarna. Nu är det slut med det, åtminstone på vår altan.
 
Vilken härlig känsla att sitta och fika, äta eller bara softa på altanen utan kryp som kretsar runt oss...
 
Tur att vi äntligen tog vårt förnuft tillfånga och beställde denna fina innätning som dessutum blir riktigt snygg och fräsch med vita profiler. Det satt långt inne med oviljan att näta in, dvs. nästan 10 år, för vi ville inte missa den sköna utekänslan.
 
När den sköna utekänslan inte blir så behaglig längre och man är tvungen att gå in för att krypen bara stör friden då är ju vitsen borta med det stora luftiga utelivet. Vi får in sköna vindar på altanen fortfarande men kryper stannar utanför...Skönt att det blev så bra som vi tänkt det hela!
 
Inga nätdörrar behöver dras för in- och utgången från/till altanen och ännu mer skön luft kan sippra in i huset, men den tar inte med sig några kryp...
 
Jag önskar dig en mysig lördag/midsommardag!

Kommentarer:

1 Maria:

Blev jättebra ju! :) Längtar läääängtar dit!! Pok äe

Svar: Ja tack hjärtat vi är mycket nöjda och jag förstår att du längtar dit. Snart är du där 😍😍😍 Pok äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: