2016-06-26 Sista dagen och kvällen innan resan till Sverige....

Packningen är färdigpackad och vi har pysslat med lite av varje för att allt ska vara i ordning innan vi lämnar hus och trädgård. Rulle har smörjt och gått igenom våra tre cyklar, våra tre MC är rena och fina och står väl skyddade under tak med sina respektive överdrag på under vår frånvaro. 
 
Nu blir det en lång kväll att hålla sig vaken på då vi blir hämtade med taxi från Huay Yang Travel kl. 01.00. Vi flyger med Norwegian kl. 09.10 i morgon och landar på Arlanda i Stockholm kl. 16.10. Där möter dotter Linda upp med bil så vi har det även välordnat med hemtransporten. Härligt!
 
Nu är längtan stor efter fina familjen och det ska bli så roligt att träffa dem alla och framför allt att ta hand om lilla barnbarnet Adam (2 år) till 100 % i en dryg månad.
 
För dig som inte är intresserad av vår vistelse i Sverige, med en massa bilder på Adam förstås, är välkommen tillbaka till bloggen i början på augusti då vi är hemma i Huay Yang igen.
 
Vi landar i Bangkok den 1 augusti och då har vi dotter Maria med oss. Vi blir hämtade på flygplatsen Suvarnabhumi av Huay Yang Travel och det är skönt att det redan är ordnat. Det ska bli underbart att få ha Maria här hos oss i en hel månad!
 
Hejdå fina huset vi ses igen den 1 augusti...
 
 
Jag önskar dig en skön söndag!
 
  

Kommentarer:

1 Titti/Umeå/Huay Yang.:

Önskar er en fin resa till Sverige.
Kramar Titti i sommarfagra Norrland.

Svar: Tack så mycket Titti! Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anton:

Välkomna till fäderneslandet och den svenska sommaren!

Svar: Tack så mycket Anton!☺
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Tiina:

Välkomna till Sverige! Jag har följt ert flyg en stund på Flightradar24.com, just nu har ni ca 1 timme kvar till Arlanda (ni landar i förtid)! Kul med den nya tekniken...!

Svar: Tack för det Tiina och visst är det häftigt med den nya tekniken.☺
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: