2016-06-27 Resa till fina familjen i Sverige....

Vår transport till Bangkok och flygpltasen Suvarnabhumi, via Huay Yang Travel, började strax före kl. 01.00 och vi var framme vid kl. 05.30 tiden. Vår chaufför körde mycket bra och det var fint flyt hela vägen. För min del blev det inte mycket till sömn, kanske en eller annan timme men för mig räcker det att bara koppla av och dåsa.
 
Vi flög med Norwegian som brukligt från/till Thailand och det fungerade hur bra som helst även den här gången. Denna gång valde vi att åka Premiumclass för att få lite skönare sittkomfort under den långa resan och innan avresan blev det därmed ett besök i Loungen på Suvarnabhumi som ingår i priset. Där bjöd de på frukostmat, färskt frukt, bakverk och alla slags drycker därtill. Vi valde dock kaffe och vatten för att dricka vin eller sprit etc kl. 07.00 på morgonkvisten kändes inte som någon bra idé för oss.
 
Vi knallade runt och köpte en massa choklad för att ta med oss till vår chokladälskande fina familj.
 
Vi bordade planet och taxade ut i rätt tid, dvs kl. 09.10 och Premiumclass med sköna breda säten och hur mycket benutrymme för helst för våra långa ben kändes toppen att vi valt denna gång. I Premiumclass är det lite lugnare atmosfär och mycket bra service med trevlig personal samt både mat och dryck är av lite bättre klass. Det kostar lite extra förstås, några futtiga tusenlappar, men det är det faktiskt värt då det är en lång resa om 10-11 timmar och då är det skönt med en extra skön komfort tycker vi. Det lär bli den här klassen i fortsättningen också...
 
Premiumclass, ett bra val om man vill ha lite extrakomfort under den långa flygresan...
 
 
Nu taxar vi så sakta men säkert ut...
 
 
 
 
 
Bye, bye Bangkok! 
  
 
Upp i det blå på ca 12 000 meters höjd
 
Efter ca 10 timmar har vi då snart kommit fram till Arlanda och där under oss ligger Sverige i hela sin grönska....
 
Gran- och tallskog var det ett år sedan som vi såg sist...Sverige är verkligen vackert!
 
Vi landade på Arlanda 40 minuter innan utsatt tid men dotter Linda, som hade haft stenkoll på hela vår flygresa via Flightradar24.com, och därmed uppmärksammat att vi var framme ca 40 minuter tidigare än beräknat, var på plats med lille Adam för att hämta oss.
 
Vilket underbart återseende med våra käraste! I några sekunder var Adam lite blyg när han såg oss med sedan tog han min hand och även morfar Rulles och så vi gick tillsammans till bilen. 
 
Adam och jag hade roligt i bilen på vägen hem och vilken fantastiskt härlig kille vårt lilla älskade barnbarn Adam är som är lite drygt 2 år.
 
Adam...
 
Några elaka myggor har härjat under midsommarhelgen i Dalarna och stuckit honom både här där...
 
Vi fick en fantastiskt mysig kväll med vår älskade fina familj och det är roligt att vara hemma i Sverige igen. Nu blir det full fokus på Adam under hela vår Sverigevistelse under en dryg månad då vi ska vara barnvakter under tiden som Linda och Daniel jobbar. Det kommer bli så roligt och jag kommer att njuta varje nanosekund!
 
STORT tack till fina familjen för all den glädje ni ger oss!  
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Annika! Välkommen till Sverige. Premiumklass på Norwegian är riktigt prisvärt och kan rekommenderas tycker jag också. Yvonne

Svar: Tack Yvonne för din kommentar och jag håller med dig Yvonne till 200 %!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Susanne:

Sötnos ! Jag ser Linda o Rulle när jag ser den lille :) Välkomna hem till Sverige

Svar: Tack så mycket Susanne för det och Adam är mycket lik Linda när hon var liten :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: