2016-05-22 Vårt lilla barnbarn Adam ger oss stunder av extra underbara ögonblick....

...fast vi inte träffats fysiskt, vid just detta ögonblick, finns vi uppenbarligen i vårt älskade barnbarn Adams tankar. Det är så otroligt hjärtevärmande att veta när vi befinner oss här i Thailand och Adam befinner sig i Sverige.
 
Detta är ett av alla fina ögonblick då Adam tog fram ett foto i ram på Rulle och mig och tittade på det en stund och pussade sedan på fotot samtidigt som han säger "mommor och moffar"... 
 
Adam 2 år...
 
Puss från Adam genom fotot på Rulle och mig...
 
Ibland tar han fram fotot och lastar det på flaket på någon lastbil eller trehjuling och kör runt oss i lägenheten.
 
Vi saknar honom och övriga fina familjen massor men man kan inte få allt här i livet och vi är glada och tacksamma för att vi åtminstone kan träffas via videosamtal och prata med varandra den vägen. Adam utvecklas otroligt mycket i den här åldern och då vill vi givetvis hänga med och se och höra honom.
 
Den 27 juni 2016 åker Rulle och jag till Sverige och stannar där till den 31 juli. Då får vi en dryg månad på oss att vara med Adam hela dagarna och hitta på massor med skoj eller bara vara... 
 
Idag blir det en skön softardag hela långa dagen och våra kroppar vår vila från all träning eller annan fysisk aktivitet för i morgon är det "arbetsvecka igen" och då ligger vi inte på latsidan...
 
Jag önskar dig en mysig och skön söndag! 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Så gulligt 😊

Svar: Tack anonym!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Birgitta S:

Så gulligt och härligt kul för dig och Rulle att få åka lastbil eller fyrhjuling kan bli tjatigt med båge!
Hälsningar Birgitta S

Svar: Tack så mycket Birgitta och det var säkert så lille Adam tänkte :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Ann-Britt:

Så underbara bilder på lilla Adam då han pussar er på kortet! Vad bra att ni kan ha videosamtal! Då tror jag att han kommer ihåg och längtar efter er två jättemycket!

Jag kommenterar inte ofta nu! Men jag följer dig!
Har mycket runt mig nu. Ska sälja vårt hus i sommar. Då det är alldeles för stort för bara mig! Sedan har jag en stor trädgård som ska skötas! Snöskottningen klarade jag och är tacksam att det inte kom så mycket snö! Har hittat en härlig lägenhet som jag skrivet kontrakt på. Så dagarna går fort just nu!

Kram<3

Svar: Tack så mycket Ann-Britt för din kommentar och jag har saknat dig :-D Roligt att du ändå tar dig tid att följa mig! Förstår att du har mycket att stå och i just nu och underbart att du hittat en härlig lägenhet som du gillar. Lycka till med husförsäljningen och bra att hitta en lösning då det är mycket att ta hand om om man har ett hus. Det ska fixas och donas både det ena och det andra, framför allt om man är själv som ska göra det och inte är så ung längre. Skriv gärna och berätta hur det går för dig och var rädd om dig! Kram.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Linda:

Han hämtade kortet igår med och sa mommo och moffa, men då la han er på vardagsrumsbordet 😍 Pokäe

Svar: Vad sött gjort och Adam tyckte nog det var en bra plats för oss :-D Pok äe
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 pia:

Gulle!!!

Svar: Mmm visst är han Pia :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: