2016-05-29 Grattis alla fina goa mödrar i världen och i morgon drar vi till Bangkok ett par dagar...

Idag är det Mors Dag och våra två älskade döttrar har gratulerat mig på denna dag och det är underbart att vara mamma samt dessutom mormor. Tack så mycket mina älskade för att jag fått möjlighet att vara det!
 
I morgon bitti tar Rulle och jag bussen till Bangkok, checkar in på vårt favorithotell Asia och tar bussen hem till Huay Yang igen på onsdag. Det ska bli roligt att vara i Bangkok i 2 dagar och vi har några ärenden att utföra samt att vi ska ha allmänt trevligt och kul. Vi gillar Bangkok skarpt och vi var där senast i mitten på augusti 2015 så det är verkligen dags att komma dit igen nu.  
 
Lumpini Park i Bangkok 2015-08-13
 
Bangkok 2015-08-13
 
Det blir därmed bloggstopp i några dagar och under tiden jobbar det på med vår altan.
 
Det händer mycket roligt nu, altanutbyggnaden flyter på hur bra som helst, vår specialdesignade hörnsoffa i konstrotting från Furniture Grand i Hua Hin, kommer att levereras i mitten på juni och den 27 juni åker vi till Sverige i en dryg månad. 
 
När altanen är klar, vilket den kommer att vara i god tid innan vi åker till Sverige, ska det bli så kul att fixa till där så det blir mysigt och fint med både lite nytt samt "gammalt".
 
Tänk att alla månader på året kan bli hur bra som helst bara man kan och vill samt har förmåga att nyttja dem på absolut bästa sätt. 
 
Idag är det söndag som bjudit på en skön vilodag och jag önskar er alla kära positiva bloggläsare en riktigt härlig söndag var ni än befinner er på vårt vackra jordklot.
 
 

Kommentarer:

1 Kristina:

Härligt med Bangkok, jag gillar också den staden.
Vi har bott på Asia och tyckte också att det var ett bra hotell, men efter vårt senaste besök så kan jag rekommendera Navalai River hotel som ligger vid floden och ett stenkast från Khaosan Road. Ett mycket trevligt område visade det sig att vara.

Svar: Tack för din kommentar Kristina och kul att du också gillar Bangkok. Tack för tipset om ett annat hotell än Asia men det vi gillar med det är att det liiger i direkt anslutning till Skytrain och det är ett stort värde för oss. Khaosan Road är också mysigt i sig men ligger inte i nära anslutning till Skytrain eller tunnelbanan därför är det inget alternativ för oss. Tack ändå för tipset!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: