2016-09-14 Allmänt gympapass i Huay Yang och Hoppborg...

I kväll, när vi var på väg för att äta kvällsmat på Chai Chane tillsammans med goda vännerna Annika och Göran, passade jag på att kolla på alla de som deltog i gympapasset vid järnvägssstationen i Huay Yang.
 
Vilket jättegäng det var som deltog i detta gympaspass, typ Friskis & Svettis, och det är ett fantastiskt initiativ att få igång byns invånare på ett träningspass som detta. De kör varje dag from kl. 18.30 i ca 1 timme och det kostar 10 bath per person att delta.
 
 
För min del är det lite för sent på dagen att träna kl. 18.30 men jag tränar ju tillräckligt ändå under dagtid. Den sena tiden är nog satt så de flesta som vill delta hinner avsluta sina arbeten eller andra göromål innan passet börjar.
 
För de som vill hoppa i hoppborg under kvällen kostar det 20 baht för en begränsad tid.
 
 
I Huay Yang händer det något varje dag och detta är verkligen i positiv riktning för både kroppen och knoppen!
 
Heja Huay Yang snart har vi det det mesta som man behöver för ett gott liv bara i den här lilla fiskebyn!

Kommentarer:

1 Maria:

Vilket kul initiativ! Du får haka på nån kväll ;) pok äe

Svar: Javisst är det toppen att de försöker få i gång bybefolkningen på träning som är så bra för kropp och själ och självklart ska jag hänga på endera kvällen för att visa min goda vilja att delta. Pok äd
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Kul att se allt spännande som händer i Huay Yang via din super intressanta blogg! Som du skriver, Huay yang Verkar utvecklas på ett väldigt positivt sätt!

Svar: Tack så mycket "Anonym" för det samt att du uppskattar min blogg och visst är det häftigt med Huay Yangs utveckling åt det ännu mer positiva hållet!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Tina:

Underbart att se din gympa video 😍

Svar: Tack så mycket Tina!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Birgitta S:

Hej!
Verkligen allt på plats tänk vad mkt det händer hela tiden hos er.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Hej Birgitta och visst är det fantastiskt och det är knappt att jag hinner med i svängarna att kolla allt som händer eller är på gång här!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Eva:

Oh vilket härligt gäng med motionärer får man försöka hänga på nån gång när vi kommer till paradiset nästa gång.

Svar: Visst är det fantastiskt Eva och så vitt jag förstått är det lika många varje dag som gympar där och så klart att du ska hänga på när ni kommit hit igen!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Kristina:

Tack för all information Du ger om Huay Yang! En toppenbra blogg! Tyvärr har jag varit dålig på att ge feedback till Dig, men Du ska veta att jag uppskattar allt arbete Du lägger ner för att ge mig och alla som läser Din blogg så mycket information, kunskap och vackra bilder från "vår by"

Svar: Tackar så hjärtligt Kristina vilken fantastisk respons och den gör mig mycket glad samt tacksam för att du uppskattar min blogg och berättar det för mig! En stor varm kram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

7 Iren:

Äntligen tillbaka, min padda har varit sönder, har saknat din blogg nu ett tag ju. Gillar att läsa den,vi kommer snart ner till paradiset
Kram Iren

Svar: Tack så mycket Iren för det och härligt att paddan funkar samt välkommen tillbaka till min blogg och till HY :-D Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

8 FREEDOMtravel:

Bra initiativ med träning som många kan vara med på! Det ska inte vara för krångligt :)

Svar: Tack för din kommentar och det håller jag med dig om!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

9 Anton:

Att de bara orkar i värmen! PUST !


Svar: De som vi Anton är vana vid värmen då det är ett naturligt tillstånd här!😀
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

10 Anonym:

Verkligen härligt! Vilket jympagäng. Jag undrar bara hur de har gjort i ordning platsen de jympar på. Är det vid järnvägsstationen? Där det var en massa högt gräs tidigare? Kram Anna Lena

Svar: Ja Anna Lena det har gjort i ordning hela den ytan och satt upp belysning etc. Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: