2016-09-18 Vilken härlig softardag det blev idag..

Sovmorgon, sen frukost, pyttelite trädgårdsarbete och sedan mest softa resten av dagen. Skönt att bara göra det vi vill och känner för utan några måsten! 
 
Vi känner oss lika fria som en fjäril som söker upp blommor för att och suga ur den goda nektaren, det vill säga vi strävar efter att söka upp det goda i livet...
 
En av mina fina bilder på en Indian Roller som var på besök hos oss och vi känner oss också lika fria som fågeln för vi kan både flyga och åka motorcykel eller annat fordon vart vi vill och när vi vill...
 
Jag önskar er alla bloggläsare en skön söndag!

Kommentarer:

1 Anonym:

Vilka vackra foton! Önskar er en skön söndag, från ett 17 gradigt Kungsbacka .
Kram Jane

Svar: Tack så mycket Jane och ha en mysig och skön söndag du också! Stor varm kram till dig från mig.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Ann-Britt:

Vilka underbara foton du bjuder på i dag!

Så härligt att kunna ha det så i livet som ni har!
Att bara vara! Att fylla dagarna med det som man känner för precis som ni lever idag!

Jag lever ungefär på samma sätt! Har flyttat ut från huset till en underbar lägenhet! Tar dagen som den kommer och fyller den med upplevelser.

Önskar dig en fin fortsättning på Söndagen!
Kram<3


Svar: Tack så mycket Ann-Britt för din kommentar och respons samt då förstår du precis hur härligt det fria livet kan vara om man bara vill och kan :-D Ha det så bra du också och ha en mysig söndagskväll! Stor varm kram till dig från mig.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 de zordi:

Nice pictures

Svar: Merci!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Carina:

Så härligt ni har det. Tack för att du delar med dig av allt vackert. Kram

Svar: Tack så mycket själv Carina för din kommentar och stor varm kram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Tina :

WOW vilka fina bilder. Jag har inte lyckats fånga den lilla blå pippin på bild ännu men skam den som ger sig. Hoppas jag ser den nu i höst :)
Stor varm kram finaste vännen <3

Svar: Tack så hjärtligt fina Tina! Du lyckas säkert du också bara du har tålamod nog när du kommer hem till HY till hösten. Stor varm bamsekram till dig också kära vän!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Susanne Eliasson:

Vilka fina bilder på både fågeln och fjärilen. Vi ser många fjärilar här runt våra blommor men jag lyckas aldrig fånga någon på bild, har även sett så vackra fåglar men även de är svårfångade så Tack för fina bilder.
Jag gillar verkligen jämförelsen med fjärilen som suger upp den goda nektaren och att söka upp det goda i livet. Det är våran inställning till livet också :)
Önskar dig en bra dag.

Svar: Tack så mycket Susanne för din kommentar och respons på mina bilder! Jag har förstått att ni har samma inställning som vi till det goda livet och visst är det härligt! Jag önskar dig och Peter en mycket fin dag i dag också :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: