2016-09-23 Yippie, idag öppnar Maew sin restaurang igen!

Efter flera månaders uppehåll på grund av att Maew behövt en lång rekreationstid efter en tids sjukdom har hon återigen öppnat sin restaurang from idag.
 
Vi har saknat den goda maten som hon och hennes syster lagar så idag blir det hämtmat därifrån för att förgylla fredagskvällen.
 
När jag ringde Maew för att beställa maten skrattade hon av förtjusning då det blev våra favoriträtter Gäng Garli Gai (indiancurry soppa med kyckling och potatis samt lök), Gäng kiaw gai waan (gröncurry soppa med kyckling samt en massa goda grönsaker som paprika, lök, brocolli) och Kai diaow gai (Rulles specialomelett med kyckling). Mums vad gott det ska bli! 
 
Restaurangen ligger på höger sida precis efter järnvägsövergången på Samutvägen mot motorvägen till...
 
Här lagas Gäng garli gai...
 

Kommentarer:

1 svein:

Nå ble jeg sulten-lengter :))) god helg

Svar: Ha, ha du får nöja dig då med att få info om det goda via min blogg Svein och vi önskar er båda detsamma!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Malin:

Hoppas Maew mår bättre och får behålla hälsan, vi saknade hennes mat i somras och hoppas få njuta av den när vi kommer tillbaka i jul!.
Än en gång tack för en mycket bra blogg!!
Hälsar
Malin

Svar: Tack så mycket själv Malin för din kommentar och respons för det glädjer mig varje gång att få! Vi hoppas detsamma som du om Maew och skönt att hon kunde få sin välbehövliga rekreation under lågsäsongen.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Jenny:

Skönt att höra att Maew är på benen igen. Vi saknade hennes mat och hennes trevliga pratstunder i somras. Hoppas att hon har orken tillbaka och orkar ha öppet även i sommar.

Svar: Tack Jenny för din kommentar och vi hoppas givetvis också på att Maew ska hålla sig frisk så länge som möjligt även under lågsäsong.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Anonym:

Smarrigt

Svar: Mmmm Anonym det var det :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Kristina:

Toppen!
Då vet vi i alla fall en restaurang som är öppen när vi kommer ner om 11 dagar.Tar tacksamt emot tips på fler och förslag på vad en familj med två barn kan hitta på 810 och 14 år) mer än att njuta av ledighet i fin miljö.

Svar: Tack så mycket Kristina för din kommentar och det finns även andra restauranger som är öppna här förstås. Välkomna till Huay Yang och ni lär få det trevligt och hitta på det ena och det andra eller bara njuta av sol bad och fantastiska stränder. Kolla utflykttips över dagen i min blogg. Trevlig resa!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: