2017-04-02 Packad och glad....

Solen skiner idag och temperaturen har höjts till 10+. Fast det är vackert och soligt väder nöjde jag mig med att bara beskåda det vackra genom fönstret.
 
Dagens aktivitet har mest varit att packa etc. inför morgondagens resa till New York. Vi lämnar visserligen inte hemmet förrän vid kl. 14 tiden för transport med Door to Gate till Arlanda och det är ett både billigt och bra sätt att färdas hemifrån direkt till flygplatsen när vi är många i familjen som ska åka. Barnstol till Adam finns också att tillgå och det är viktigt tycker vi.
 
https://doortogate.se/?gclid=Cj0KEQjwwoLHBRDD0beVheu3lt0BEiQAvU4CKsLOe07JbrjAGvvfDT2Vpo-_kUlBTtq1xCWOzNWSaBEaAi508P8HAQ
 
Planet via Norwegian lyfter enligt tidtabell först kl. 17.45 men det är ändå skönt att ha packningen klar i god tid tycker jag.
 
Solig och vacker vy från vårt fönster idag...
 
Jag önskar er bloggläsare en fortsatt skön söndag!

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Trevlig resa!
Härligt du och Rulle skall ha det med familjen.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Tack så mycket Birgitta för det och det kommer bli toppenkul 😀😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 phiah:

Yeeaaah, ser fram emot att följa er, kram och ha det bäst <3

Svar: Tack fina goa Phiah och stor kram till dig från oss 😍😍😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Christer:

Vilka spännande dagar ni har framför er! Ska bli kul att få ta del av era äventyr på lyxiga kryssningen samt i mina drömmars storstad, New York (har stannat vid just drömmar tyvärr...😣). Trevlig resa till er alla! 🗽🌁

Svar: Ja verkligen Christer och beroende på tillgång till Wifi blir det blogg och roligt att du vill följa den. Tack för din hälsning 😍😍😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Berit Knapasjö:

Jag önskar er alla en alldeles underbar resa!
Varma kramar från Huay Yang till er!

Svar: Tack så mycket fina goa Berit för det!😍😍😍Kramar från oss till dig! 😍😍😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Eva Ekeholm:

Önskar dej och din familj en trevlig resa. Om 1 v lämnar vi detta paradis och åker hem till vår familj. Känns både tråkigt att åka och roligt att träffa familjen , saknar speciellt barnbarnen. Här i HY har här varit mulet med regnskurar i 3 dagar nu, hoppas på bättre väder de sista dagarna, men är varmt och det är ju skönt, vi kommer ju snart hem till kylan uppe i norra Sverige där vi bor. Njut av resan!

Svar: Tack så mycket Eva för det och trevlig resa för er också hem till Sverige igen. Förstår att du/ni saknar barnbarnen och nu får ni möjlighet att träffa dem igen. Välkomna tillbaka hem till HY igen när det är dags för det framöver. Må så gott!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: