2017-04-15 Dag 7 Båtliv på Anthem of the Seas...

Wow, vilken vacker soluppgång som balkongvyn bjöd på i morse!
 
Från vår balkong kunde vi avnjuta en fantastisk soluppgång över Atlanten på väg norröver mot New Jersey
 
Havet är lite oroligt i Bahamas där havet ligger helt öppet utan land som bromsar upp vind och vågor och det är svala vindar och båten rör sig lite smått i vågorna. För de som har lätt att bli sjösjuka har personalen placerat ut spypåsar i trapporna för de som behöver.
 
Spypåsar för de som behöver...
 
Rutinerna följs för vår del med träning varje morgon och det är skönt efteråt att ha det avklarat innan frukosten. Med tanke på all den mat och dryck i överflöd som vi har tillgång till här på båten känns det toppen att få möjlighet att röra på sig för att åtminstone har lite koll på kroppens välbefinnande. 
 
Idag kl. 12.30 var det en rolig tävling på poolområdet om vem av de sex män i olika åldrar som anmält sig till tävlingen vann titeln "världens sexigaste man". Det blev ett stort jubel och skratt när de visade upp sig för armhävning, sätt att röra sig i en sexig typ dans eller så och hela tävlingen skedde med mycket humor.
 
Vem är världens sexigaste man? Kul tävling...
 
Den vältränade mörkhyade mannen längst till vänster vann titeln men gav sin plakett till den inte lika vältränade men roliga mannen längs till höger. Det var fint gjort tycker vi <3
 
Vill man ta sig mod att gå i den här trappan med en glasad våning kan man göra det... 
 
 
 
 
Här kan titta ner genom glasgolvet från plan 14 till plan 3 om man vågar....annars kan man välja de vanliga trapporna...
 
Anthem of the Seas inredning är mycket smakfull och påkostad men en hel del konst eller installationer
av olika slag. 
 
 
Utanför Two70
 
Stjärnskruvar på en platta kan bli så här fint med rätt ljussättning... 
 
Royal Esplanad där de har kvalitetsvaror av något slag att sälja på torget till nedsatta priser... 
 
 
Lille Adam blev lite dålig och kräktes en del efter poolbesöket idag då han säkert fått i sig onyttigt badvatten. Det blev inget resturangbesök för vare sig Adam, Linda eller Daniel för kvällsmaten då de måste turas om och ta hand om Adam.
 
Den fantastiska personalen vid vårt bord blev ledsna över att Adam var dålig och sa att de saknade honom. För att inte Daniel och Linda skulle missa dagens kvällsmål på The Grande erbjöd personalen att servera maten på deras suite istället och det erbjudandet tog Daniel och Linda tacksamt emot. Så otroligt fin service och de gör verkligen allt för att vi gäster ska känna oss nöjda!
 
Rulle, Maria och jag gick på kvällens show Spectra´s Cabaret på Two70 och de bjöd på en fantastisk show med duktiga dansare. Riktigt häftigt med påkostat ljusspel!
 
 
 
 
Här kan du se hela showen...
 
 
Tack för en mysig dag och kväll och i morgon får vi hoppas att Adam känner sig bättre igen.

Kommentera här: