2017-04-22 Sista dagen i Sverige för den här gången...

Idag är det sista hela dagen i Sverige hos och med Fina Familjen för den här gången för i morgon kl. 14.40 lyfter planet via Norwegian från Arlanda och landar i Bangkok på måndag kl. 06.55. Vi flyger givetvis i premium Class så det kommer därmed att bli en behaglig resa då det är många timmar i luften innan vi är hemma igen.
 
I kväll blir det avskedsfest tillsammans med Fina Familjen och det känns som ett bra avslut på denna fantastiska resa som vi gjort tillsammans i New York och Bahamas med en skön avrundning med vår vistelse i Sverige på för och efter resan.
 
Nu lämnar vi det vårkalla Sverige (+9 C) och kommer till varma Thailand (ca +35 C) och det ska bli skönt för våra frusna kroppar även om saknaden efter Fina Familjen kommer att bli stor förstås. Tur att vi kan ses och prata via videosamtal under tiden.
 
Vy från balkongen över Ulvsundasjön...
 
Nästa blogginlägg blir vid hemkomsten till Huay Yang så du är välkommen tillbaka då om du vill förstås :-D Tills dess önskar jag dig min bloggläsare en lugn skön söndag. 
 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Ha en skön resa hem till värmen. Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude och kram😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Birgitta S:

Trevlig resa till varmare väder.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Tack snälla Birgitta 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Christina:

Så härligt att läsa om er resa tillsammans med hela familjen! Kan tro att ni haft en underbar tid och häftiga upplevelser tillsammans. Måste kännas underbart att kunna göra en sådan resa. Ens barn är det bästa som finns!
Hoppas ni får en behaglig resa hem till Huay Yang och vi ser fram emot att få höra dina rapporter från byn.
Kram!

Svar: Ja tack Christina det har varit en fantastiskt lyckad resa och en ynnest att få ha gjort den tillsammans med fina familjen😍 Snart kommer det rapporter från vårt kära HY och roligt att du vill följa min blogg. Kram😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Tina Holst Önneby:

Trevlig resa vännen ❤

Svar: Tack så mycket fina goa Tina! Kram😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Maria:

Trevlig resa kul att fått följa er kryssning så här lite i efterhand. Hur mycket bagage får ni ha med Norweigian premium?

Svar: Tack så mycket Maria och i Premium får man ha med sig incheck 2 × 20 kg per person och 10 kg handbagage.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: