2017-04-23--24 Så var det då dags att lämna Sverige för att flyga hem till Thailand

För att njuta så mycket som möjligt av de sista timmarna tillsammans med Fina Familjen för den här gången och framför allt då med lille Adam. Hela morgonen blev det en massa skojiga lekar med honom och massor av kroppskontakt för jag ville njuta av hans goa doft och supa in allt jag kunde i mitt sinne.
 
Linda och Adam skjutsade ut Rulle och mig till Arlanda och vi var där vi 11 tiden. Eftersom vi flyger med Norwegian och Premium Class har man företräde i incheckningen samt Fast Track vid säkerhetskontrollen så det gick som en dans.
 
Vi kollade runt lite i shoppningsbutikerna innan vi softade en dryg timme på loungen.
 
Planet gick i tid, dvs kl.14.40 och vi fick  både god mat och dryck på resan och vi sitter oerhört skönt i rymliga fällbara stolar och fotstöd så det blev dessutom några timmars sömn under resan.
 
Inför starten på Arlanda mot Bangkok...
 
 
 
Bye, bye Sverige...
 
 
Vi landade i Bangkok kl. 06.30 ca 25 minuter före utsatt tid men det gör ju inget alls. Passkontrollen gick som en dans och det var härligt att vara hemma i Thailand igen, framför allt till värmen (+36 C i skuggan) 
 
Soluppgång strax innan Bangkok...
 
 
Därnere breder Bangkok ut sig...
 
 
Vår chaufför från Huay Yang Travel väntade på oss och bilresan hem gick hur bra som helst och trafiken flöt på. Vi tog en kort paus på halva vägen vid Petchaburi och var hemma i Huay Yang strax före kl. 11. En resa på ca 4.30 timmar och det är bra då det finns ett och annat vägarbetet där det är enkeltrafik på motorvägen. Han höll jämn fart på 100-110 km/timme så det var inget hets utan lugnt och fint och skickligt kört.
 
När vi kom hem höll de för fullt på att slutföra arbetet med vår betong/glasbetongvägg mot grannen...Se bilder i nästa inlägg för dig som vill förstås...
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Emil:

Tack för alla intressanta uppdateringar! Ska bli kul att åter få läsa om er vardag och vad som händer i Huay Yang. 😀

Svar: Tack själv Emil för din kommentar och roligt att du uppskattar min blogg samt berättar det :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: