2017-04-24 Våra sideboards har kommit från snickeriet strax innan Prachuap Khiri Khan...

Ca 2 veckor innan vi reste till Sverige den 27 mars beställde vi två sideboard á 150x90x50 av en snickerifirma vid motorvägen strax innan Prachuap Khiri Khan. Under tiden som vi var i New York levererades de till huset och togs emot av vår housekeeper Ned som också skötte slutbetalningen. Härligt att kunna lämna förtroendet till vår personal och bara sticka iväg så ordnar sig det mesta. Firman trodde optimistisk nog att möblerna skulle bli klara innan vi åkte men det kändes lite orimligt, och det var det också uppenbarligen....
 
Jisses, vilket fint jobb de gjort och vill du ha en specialbeställd möbel i trä kan vi varmt rekommendera den här snickerifirman. Det var Chaba-Peter som tipsade oss om den här firman och vi är mer än nöjda med resultatet.
 
Se tidigare inlägg 2017-03-10:
 
http://annikathailand.blogg.se/2017/march/2017-03-10-for-dig-som-vill-specialbestalla-mobler-i-tra.html
 
Snygga välgjorda detaljer och exakt de mått som vi beställt samt utseende...
 
Hela rummets karaktär har ändrats till en ljusare atmosfär istället för de bruna murriga sideboarden som stod där innan. Dem ville vår områdespersonal gärna ha så det är klart att vi skänker möblerna till dem.  
 
Massor med stuvningsplats... 
 
Vad kul det är att komma hem och se att det ena och det andra bara fungerar även fast vi är borta på resa långt från hus och hem!

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Hej!
Snyggt o likaså väggen mot grannen o skönt att kunna lämna hantverkare o lita på ett bra jobb i flera veckor . Det kan vi inte göra här helt klart. I ett av dina tidigare inlägg så passerade Ni st Görans kyrka med alla påskliljor om ni inte vek vid Mariebergsgatan ut mot Fleminggatan utan fortsatte St Göransg ned kom ni till korsningen Arbetarg där bor jag o min familj BRF Vallgossen . Ville bara dela med mig när du själv berättar o visar så mkt av dit liv och familj.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och ska jag gå förbi och kolla där ni bor nästa gång vi kommer till Sverige och roligt att du berättade det :-D Må så gott!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Tiina:

Snyggt!! Både möblerna och mellanväggen där ute! Roligt att det finns så duktiga möbelsnickare och byggsnickare/målare i närheten!

Svar: Tack så mycket Tiina och visst är det toppen!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Christina:

Det blev ju superbra med sideboarden! Den snickaren måste vi lägga på minnet! Är hela möbeln i massivt trä?

Svar: Tack så mycket Christina och hela möbeln är av massivt trä, tung som attan :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Ingemar:

Vad fina möblerna blev. Likaså praktiskt med många lådor.

Svar: Tack så mycket Ingemar och det bästa är att få bestämma själv hur många lådor respektive skåp man vill ha :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: