2017-08-31 Lite personalvård i samband med deras gräsklippning...

Gräsklippningen på vårt område är i full gång och det är ett svettigt göra idag för vår områdespersonal då temperaturen ligger på +34 C i skuggan.
 
Eftersom Rulle och jag kom från vårt cykelträningspass vid kl. 13.45 vet vi hur det är att kämpa i värmen så för att muntra upp dem lite i sitt slit cyklade jag till närmaste affär, Charming Mart, och köpte varsin Coca cola (som jag vet att de gillar bäst) samt varsin liten påse med Chips. 
 
Att få lite extra uppskattning för sitt arbete är de få som inte skulle gilla och när jag förvärvsarbetade tyckte jag det var riktigt trevligt när min arbetsgivare bjöd oss på något gott för att visa sin uppskattning.
 
Personal som trivs på sin arbetsplats gör ett bättre arbete, så är det bara :-D 
 
Vår fina goa områdespersonal, Nong, Ned och Hian (som är Nong´s make)
 
Nu fick de sätta sig och vila en stund i skuggan med sin "fika" och efter det var det full fart igen.
 
Stort tack till Nong, Ned och Hian för att ni gör ett så bra jobb samt är så trevliga att ha att göra med!

Kommentarer:

1 Marit:

Hils Nong og Ned og si det var blitt veldig fint med nymalt mur og klipping av døde grener på deadpalmene langs muren :-)

Svar: Tack Marit jag ska hälsa dem det samt även Hian som är den som kapar och rensar och har sig :-D Då blir de glada!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Härligt Annika
Kram från ett regnigt Blåsenhus

Svar: Tack så mycket och kram till alla på Blåsenhus!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 phiah:

Way to go <3

Svar: Jepp Phiah 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Anita%25252520Andersson:

Så skall det vara. Vem vill inte bli uppskattad? Tänk om alla vore goa mot varandra jämt? Vänlighet tar mindre energi än att vara ovänlig. och glöm inte att kramar är gratis

Svar: Håller med dig helt och hållet Anita och världen skulle bli trevligare att leva i om vi visade varandra mer uppskattning och kärlek samt generositet <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Anonym:

Du är väldigt omtänksam tycker jag. Har hört att många tycker att "dom"får ju betalt så då bryr man sig inte. Strongt av dig i vilket fall som helst
Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude och jag håller med dig, en konstig attityd då de flesta som arbetar i t ex Sverige får lön de också men uppskattar när de får något extra från sin arbetsgivare eller kolleger. Varför skulle det vara skillnad här i Thailand? Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Birgitta S:

Bra gjort allabehöver uppskattning för sitt arbete o då är det inte bara lönen som arbetsgivaren fixar. Uppskattning från sina kunder är betyder så mkt för att trivas.
Trevlig helg till dig o Rulle

Svar: Tack så mycket Birgitta och jag håller med dig till 200 %! Trevlig helg önskar vi dig och de dina också <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

7 Ann-Sofi:

Instämmer med övriga så jättebra gjort Annika vi gör likadant och bjuder dem på lunch då och då vilket är uppskattat. Har också hört uttryck som ska det behöva ta sådan tid att klippa gräset. Skulle vilja se oss falanger klippa gräset i 34 graders värme då hade nog gräset förblivit långt 😊 Vi kom nyligen hem till kyla och ösregn så hade vi kunnat hade vi stannat i HY 😊 Kram och ha det nu så trevligt när dottern kommit på besök.

Svar: Tack så mycket Ann-Sofie och det gör vårt område också. Roligt att ge dem något extra där emellan 😀 Håller med dig i övrigt och en del faranger passar helt enkelt inte in här i HY eller i Thailand pga dålig attityd. Vilken kort visit det blev för er ni kom ju nyss hem till HY 😊 Må så gott och välkomna hem till HY igen när det blir dags 😍😍Kram till er båda och jag njuter av varje nanosekund när hon är här.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: