2017-08-31 Sista träningscyklingen för den här månaden, t o r Prachuap Khiri Khan via Dan Singh Khon, 7,2 mil...

Idag är det soligt och varmt, ca +34 C i skuggan, och dagens cykelträningspass till Prachuap Khiri Khan (PKK), via Dan Singh Khon, skulle vi idag förena nytta med nöje.  
 
Idag ville Rulle att jag skulle vara med på bild för omväxlings skull....
 
Kommer du eller? :-D  
 
Härlig miljö för Vattenbufflarna...
 
Mysigt att rulla sig i lera, det gillar Vattenbufflarna...
 
När vi kom till PKK behövde vi besöka CAT Telecom i PKK för att förlänga vårt Internetavtal med dem och det passade bra idag då det ändå var dags för ett nytt cykelträningspass. 
 
Vårt lager av områdeslampor är också nästan slut så Ad (som är ansvarig för vårt område via Cha-ba) bad mig köpa 10 energilampor om vi ändå hade vägarna förbi t ex HomePro, så de kunde ha dem i vårt områdes lager. Självklart ställer vi upp på det och när vi kom till PKK började vi därför med inhandling av dessa 10 lampor på HomePro.
 
Härefter blev det CAT Telecom och lite fler ärenden i PKK innan vi cyklade hemåt igen. Det kändes som ett långt cykelpass idag på grund av våra respektive ärenden och det var dessutom varmt som attan och vi stretade framåt på Akvarievägen i mer eller mindre motvind.
 
Efter att lämnat lamporna till Ad var det skönt att rulla in till vårt hus och det är obeskrivlig känsla av ljuvlighet efter ett svettigt cykelträningspass.
 
Dagens resultat: Distans: 7,2 mil, cykelträningstid 3,23 timmar, snittfart 21,4 km/timme, maxhastighet 40,5 km/timme och som vanligt det bästa, 1 833 brända kcal.
 
Tack min älskade Rulle för ett härligt svettigt cykelträningspass!
 
I augusti har jag cykeltränat totalt 86,9 mil och då har jag inte räknat in mina cykelturer i byn. Wow, jag är förvånad själv att det blev så många sköna svettiga mil!
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en fin torsdag och var rädd om dig och din hälsa.
 

Kommentarer:

1 Anita%252525252520Andersson:

Jag har åkt moppe i 65 mil i augusti då kan du väl tro att jag är mycket imponerad av dig. Jag har en träningscykel hemma som jag ställer mig på varje dag . Det elektriska fungerar inte så jag ser inte hur många km osv. och tur är nog det,,,,,,,,,,,,,,

Svar: Tack så mycket Anita för din kommentar och det är bra att du cyklar du också oavsett om det inom- eller utomhus :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Tina:

Grattis till dig och alla dina mil på cykeln Annika 🙌 WOW!!!! Känner att jag halkar efter lite på din blogg nu när jag är hemma i vardagen igen.... MEN blir otroligt glad när jag läser ikapp, som ikväll. Älskar HY, så glad för din blogg! Kram Tina ✨

Svar: Tack så mycket för det Tina samt att du uppskattar min blogg förstås för då får du ju en inblick härifrån vårt älskade HY! Stor varm kram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anette:

Vackra bilder och häftigt med vattenbufflar. Grattis till alla milen ni cyklat. BRA JOBB Annika! Allt för att förebygga ohälsa (så långt man kan). Vi cyklar ca 12 mil/vecka. Cyklade en härlig runda tidigt igår morse på 6 mil. Underbart. Ha en finfin fredag...det tänker jag ha.

Svar: Tack så mycket Anette och grattis till er också som bränner många cykelmil och tränar annat också. Finns inget skönare än att ta hand om sin kropp på ett bra sätt så den förhoppningsvis håller längre. Ha en mysig fredag du/ni också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: