2017-12-19 Nu blåser det kalla vindar och temperaturen sjunker drastiskt på natten och morgonen...

Igår kväll åkte mina fårskinnstofflor på för temperaturen låg på 24 C och vi stängde till och med dörren till altanen för att slippa få in "kylan" i allrummet.
 
Brrrr och jag skojar inte! Vi är vana att leva i temperaturer nära vår egen kroppstemperatur här i Huay Yang och Thailand i övrigt så när temperaturen sjunker långt under 30 C blir det kallt för oss.
 
En fördel för oss som inte gillar att kyla ner sovrummet med AC utan bara med tak- och väggfläktar, är att det blir svalt och skönt att sova under våra varma mysiga täcken när den svala/kalla nattluften strömmar in genom myggnäten.
 
I morse strax efter kl. 07 var det 22 C!
 
I morse vid 07 tiden
 
Fårskinnstofflorna känns sköna att ta på då golven är kalla...
 
I Bangkok och norra Thailand är det ännu kallare så jag är glad över att inte bo där. Kallfronten kommer att hålla i sig ett tag till men på dagen är det varmt och skönt i solen :-D
 
 
 
 

Kommentarer:

1 phiah:

Mössa och ullstrumpor hela dagen, brrrr ;)

Svar: Mmm Phiah jag håller med dig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Tycker du vi ska ta varma kläder med oss när vi åker nästa vecka? Kram Ann-Cathrine

Svar: Ja en tröja eller så kan vara lämpligt på kvällen om ni är frusna av er. Tempen kvällstid ligger på dryga 20 C. Välkomna hem till HY! Kram 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Gun Persson:

Önskar er en GOD JUL o ETT GOTT NYTT ÅR! Vi kommer inte till byn i år heller. Har hittat lite nya resmål med lite kortare flygtur. Men genom din blogg så är jag där ändå. Tack.

Svar: Tack så mycket detsamma Gun och tack för att du läser min blogg och njuter av att vara här i HY genom den.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Mia:

Fryser i Vietnam!
Kraftiga vindar och regn.

Svar: Vi slipper i vart fall regnet Mia och tur att det finns kläder att sätta på sig som värmer när det är kyligare temperaturer :-D.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: