2017-02-14 Jag önskar er alla en lycklig Valentine Dag - Alla Hjärtans Dag!

Idag är det Valentine Dagen - Alla Hjärtans Dag men det gäller att visa dina nära och kära att du älskar dem och bryr dig om dem varje dag på ett eller annat sätt.
 
Kärlek är att ta hand om och värna om varandra, att lyssna engagerat, finnas till hands när allting känns svårt eller jobbigt, att finnas till där du behövs som mest.
 
Att ha ett kärleksfullt hjärta och visa kärlek till sin omgivning, människor och djur samt att värna om vårt jordklot kan man göra varje dag och det behövs mer än någonsin framför allt i svåra tider eller som ett förebyggande för att klara av svåra tider eller umbäranden.
 
Att visa kärlek på ett eller annat sätt kan alla göra och kärlek finns mer eller mindre hos alla som har ett hjärta.
 
Hur kommer det sig att vi firar Valentine Day då? Kolla bifogad länk:
 
 
Saxat ur länken...
 
"Firandet av helgonet Valentinus den 14 februari började inom den katolska kyrkan redan i slutet av 400-talet, men exakt vem denne var är oklart". 
 
"I 1300-talets England och Frankrike blev Valentindagen en fest för ungdom och förälskade, och parbildningslekar av olika slag var vanliga. Det var först då som helgonet som sådant började förknippas med kärlek. Under medeltiden uppstod där också en sed att skriva kärleksbrev med rimmade dikter till sin käraste, och senare på 1800-talet blev tryckta och utsirade Valentinkort, ofta utsmyckade med sidenband och spetsar, populära. I dag är Valentindagen starkt uppmärksammad i alla engelsktalande länder, där kärleksbrev och små presenter brukar skänkas bort."
 
 
Jag ger all min kärlek och mer därtill  till min älskade Fina Familj, mina fina goa vänner och alla "mina" hundar och ni alla ger mig sådan ofantlig lycka och värme och gör livet lätt at leva även när det känns tungt och svårt.
 
Jag älskar er!  

Kommentarer:

1 Anonym:

Som vanligt träffar du alldeles rätt. Vi skulle behöva lite mer kärlek till våra medmänniskor så skulle världen bli en bättre plats. I dessa dagar skulle skulle vi ge vårt stöd till nödlidande världen runt. Ingen kan göra allt men alla kan göra lite. Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude och jag håller med dig till 200 %! Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Tina Holst Önneby:

Jag önskar dig och din familj all lycka och kärlek som finns ❤❤❤
Tacksam att få vara din vän, stor kram ❤

Svar: Tack så mycket fina goa Tina för det och jag tycker detsamma samt all lycka och kärlek till er också <3 <3 Stor varm kram till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Yvonne Sundberg:

Detsamma önskar jag dig! Kram! 💞

Svar: Tack så mycket Yvonne! Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Titti/Umeå/Huay Yang.:

En fin dag önskas dig/er.
Intressant förra inlägget, att få läsa om hjälpinsatserna för de två familjerna.
Kram Titti

Svar: Tack så mycket Titti för det och ha en fin dag ni också! Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Owe%2525252525252520Betander:

Jag önskar er detsamma och tack för informationen om Valentine day.

Svar: Tack så mycket Owe själv för din kommentar!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Tiina:

Glad Alla Hjärtans Dag till er båda!! Kokosglassen låter jättegod...! Kjell o Karin är otroligt generösa o duktiga, vilken tur för dessa två familjer!

Svar: Tack så mycket Tiina för din kommentar och vi önskar er detsamma! Beträffande Kjelle och Karin håller jag med till 200 % <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

7 Reidun:

Detsamma till er och önskar att det kunde vara alla hjärtans dag alla dagar för oss alla! Kram!

Svar: Tack så mycket Reidun och det önskar jag också <3 Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: