2017-02-22 Idag har SvartForzan fått nya fräscha däck monterade av Yo på Yo´s Garage...

Igår kom de nya däcken av märket Dunlop som Yo beställt från Honda och idag var hojen klar för avhämtning. I samband med däcksbytet såg Yo att bromsbelägget för främre bromsen var rejält nednött och därmed dags att byta. Vi har bara bytt bakbromsbelägget vid tidigare större servicen hos Yo i maj 2016 men då var frambromsbelägget fortfarande okej.
 
Bra för oss att Yo har koll och han har nu beställt bromsbelägget och kanske eventuellt ny bromsskiva också behövs. För oss är det viktigt att ha välservade säkra hojar så det är inget att tumma på.
 
Fina SvartForzan med nya fräscha däck och Yo ser nöjd ut och vi är också både nöjda och glada att han finns i Huay Yang, nära och bra. 
 

Kommentarer:

1 Birgitta S:

Hej!
Något jag reflekterat på under de åren jag läst din blogg är vilken bra service det är på tex era motorcyklar. Du och Rulle lämnar in saker beställs och sen hämtar ni ut bågarna och det fungerar!
Här är det inte riktigt samma sak med med service på saker direkt.
Nu har vi snöblask här så trist.
Hälsningar Birgitta S

Svar: Hej Birgitta och det mesta är enklare här i Thailand när det gäller god och bra service och hittar vi en bra mekaniker håller vi oss till honom. Toppen är att en av våra bra serviceställen finns i vår by för våra 2 Honda Forzor. Rulles större hoj måste han dock serva i Hua Hin (13 mil) på Hondas Big Wing men det fungerar bra där också. Det viktigaste för oss är bra service då det är en säkerhetsfråga och våra hojar ska fungera optimalt. Det gagnar känslan och körglädjen. Trist med snöblask du får kolla på mina bloggbilder istället över hav och strand :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: