2017-07-15 Vill du lära dig lite thai och vill du lära ut lite engelska på en och samma gång?

Ratchadate (Peter) jobbar som volontär med allmän info som rör Huay Yang och han berättar att de har planer på att ha ömsesidigt lärande av thai kontra engelska på Boutique Bar & Restaurant from början av oktober då baren/restaurangen öppnar den 7-8 oktober. Ca kl. 09.00 börjar det men mer info kommer säkert framöver hur det hela är tänkt.
 
De kommer även att berätta om den thailändska kulturen samt tips och råd hur man som farang beter sig samt klär sig för att få respekt av byborna och givetvis från det thailändska folket rent generellt.
 
Alla är välkomna som vill delta i det ömsesidiga lärandet av thai kontra engelska, det vill säga man delar med sig av sina kunskaper. Det kostar inget att vara med utan det man bör ta med sig själv är papper och penna och en positiv attityd förstås. 
 
För att ev medtagna barn ska trivas och ha lite skoj under tiden som lärandet pågår eller under bar- eller restaurangbesöket, tar de gärna emot donation från den som vill skänka pengar för inköp av lekprylar eller bidra med färdiga lekprylar som de kan placera ut på närområdet för barnens skull. För närvarande räcker inte den egna ekonomin till för det. Prata med Peter om du har några goda idéer.
 
Peter berättar också att Snabbtåget (Sprintern) kommer att stanna i Huay Yang även i fortsättningen och det är ju glädjande för de som åker med snabbtåget från Bangkok till HY, vice versa eller vart man nu vill åka med snabbtåget.
 
Peter med sin tik Penta...
 
Baren och restaurangen öppnar den 7-8 oktober.... 
 
 
För den som inte visste det målar Peter tavlor och han funderar på att ställa ut sina alster eller ta emot beställningar i ett närliggande rum till baren.
 
Här kommer två alster som Peter målat, den första med elefanten är dock inte färdig än...
 
Målning av Peter men målningen är ännu inte riktigt klar...
 
Härliga pastellfärger...
 
Det händer alltid något skoj eller trevligt i Huay Yang!