2017-07-31 Välgörande Medicinsk massage idag av duktiga Nom....

Idag passade jag på att låta Nom göra en Medicinsk massage på mig och det kändes oerhört skönt framför allt efter gårdagens långa cykelträning på 8,3 mil. Jag går ju dessutom långisar på minst 10 000 steg flera gånger i veckan och då behövs det en ordentligt genom gång av muskler och senor etc. emellanåt.
 
Jag går alltid till Nom eftersom hon känner min kropp och vet vad hon ska fokusera på och då slipper jag förklara utan kan bara ligga där och njuta eller våndas när Nom träffar på en stel muskel, muskelknutor eller så.
 
Nom är go och trevlig samt mycket skicklig och blir ännu duktigare ju mer hon håller på tycker jag. 
 
Nom håller till på Huay Yang Travel, snett mitt emot Ranchen, på Mellanvägen.
 
Nom min favoritmassör...
 
Tack för en härlig Medicinsk massage fina goa Nom!
 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Åh det är ju så skönt m massagen verkligen njutbart o skönt för kroppen. Längtar till november då blir det mkt massage 🤗/ Ingela

Svar: Ja visst är det underbart skönt Ingela och vad roligt att du/ni kommer till HY snart! Kram <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Bodil Malmgren Berglund:

Hej, åker i februari för tredje gången till Huan Yang. Spännande att följa din blogg och få tips om vad vi kan göra. Vill även fråga dig om du känner till en sömmerska som syr kläder. År 1 hittade jag en jättebra sömmerska i byn alldeles vid järnvägen. Dessvärre hade hon flyttat när vi kom förra året. Försökte hitta någon, men utan framgång. Undrar om du vet någon sömmerska som syr klänningar etc. förutom han på golfbanan som inte är vad jag letar efter. Vore så glad om du kan tipsa mig. Vänligen Bodil

Svar: Hej Bodil och tack för att du följer min blogg samt välkomna tillbaka till HY! När det gäller sömnad av klänningar kan du höra med Oil på Ken Shop på Mellanvägen, snett mitt emot Jims Salong. Det finns även en sömmerska på Frontage Road i sista huset på väg till marknaden, bredvid Oppo. Annars kan du gå in på FB-gruppen "Huay Yang Vårt paradis" om någon där kan dela med sig av sin erfarenhet. Lycka till!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: