2017-06-08 Cykelträning och test av cykeldatorn samt nya sadeln...

I morse bjöd vädret på duggregn och prognosen för regnrisk ligger på 98 % men jag hade bestämt mig för att cykelträna och då spelar vädret mindre roll. Jag ville ju dessutom testa min nya cykeldator samt nya sadeln. Rulle blev också sugen att hänga på och jag fick därmed ett trevligt sällskap samt att han peppade mig hela vägen att slå min snitthastighet. 
 
Vi körde samma sträcka som sist för jag ville jämföra och det blev 3,1 mil och min snitthastighet har ökat från 18,5 km/timme till 19,9 så det går ju framåt. Mina gamla växlar kommer dessutom bytas ut till helgen och då slipper jag en massa hastighetstapp på grund av växlingskrångel. 
 
Nya sadeln var helt underbart skön och datorn talade om vilken hastighet jag höll och det gav mig extra sporre att försöka hålla en så jämn hastighet som möjligt, även i de värsta backarna, och samtidigt spurta längre sträckor på 30-31 km/timme. Så härligt att verkligen ta ut sig utan att gå över styr.
 
Jag är envis som synden och stark mentalt och ger inte upp för minsta lilla motgång och att cykla i naturlig miljö i upp- och nedförsbackar, med- eller motvind samt eventuella hinder på vägen som drar ner hastigheten, är som livet självt.
 
Det är bara jag som bestämmer hur träningen ska bli och det är samma med livet. Är det motigt är det bara att kämpa på mer och går det lättare är det underbart att få medvind. Det ligger på mitt ansvar att handskas med mitt liv på allra bästa sätt och jag är rädd om det för jag har bara ett liv.
 
Det regnade pyttelite till en början och sedan inte alls så vädret kunde inte vara bättre. Vilket härligt cykelträningspass det blev!
 
Tack min älskade Rulle för sällskapet och för allt peptalk under träningen!
 
Min älskade Rulle som mysigt sällskap och peppare...
 

Kommentarer:

1 A M:

Men åh vad kul! ås bra att sadeln var passande :D
Kram

Svar: Tack så mycket Alice och det kändes riktigt kul och lyckat! Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Annika:

Blir sugen att cykla när jag läser dina inlägg 😀 Verkar vara ett härligt alternativ till dina långa promenader!

Svar: Ja tack Annika och det är det också😀😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Helena%252525252525252520Str%2525252525252525F6mberg:

Vad underbart liv ni har Rulle och du. Man blir sååå glad och inspirerad av att läsa din blogg varje dag.
Jag drömmer om att leva samma liv som du Annika.
Vad duktig du är som har börjat cykelträna, låter som ett härligt alternativ i härliga Thailand.
Här i husvagnsbranschen är det full fart nu och vi kommer inte till Hua Hin förrän i November. Men den som väntar på något gott.....vi har ju sommaren att njuta av först, kunde bara vara lite, lite bättre väder här i Sverige

Stor kram från Helena

Svar: Tack så mycket Helena för din fina kommentar och så roligt att få veta att du uppskattar min blogg samt läser den varje dag :-D Härligt att ni har Hua Hin som ett längtansmål i åtminstone november och tiden kommer att gå fortare än du/ni tror. Stor varm kram från mig till dig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Yvonne Sundberg:

Härligt du har det! Kram! 🤗

Svar: Tack så mycket Yvonne och stor varm kram till dig från mig! <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Anette:

Tack för en härlig rapport. Kul att du är nöjd med dina nyinköpta saker. Ja vi har ett eget ansvar över hur vi formar våra liv.......Nu har jag precis kommit hem från en underbar massage. Ha det fint.

Svar: Tack så mycket själv Anette för din kommentar och vad härligt med en underbar massage 😍😊 Jag önskar dig en fortsatt mysig dag.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Madeleine:

Girlpower till dig :-)<3 Kram

Svar: Tack så mycket Madeleine! <3 Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

7 Christina:

Ett så underbart liv ni lever, du och Rulle! Kramar till er!

Svar: Tack så mycket Christina och vi kan bara hålla med 😁😊 Stor varm kram till er båda 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: