2017-06-24 Trevligheter i går på Ranchen samt dagens cykelträningspass....

Vilken trevlig Midsommarafton vi fick i går med god mat och dryck på restaurang Ranchen tillsammans med våra fina goa vänner Maria och Janne. Det var mycket folk där och god och glad stämning.
 
Alla kvinnor som ville fick en vacker blomsterkrans med orkidéer som prydde våra huvuden. Under kvällens lopp blåste det upp till storm och det kom ett par lätta regnskurar (typiskt midsommarväder, ha, ha) men vi hade det bra där under tak även fast frisyren fick en lätt justering på grund av de kraftiga vindarna som då och då svepte in över oss.
 
Mysfaktorn är stor på Ranchen tycker vi och det är roligt att Tony med familj & Co ordnat det så fint där. Tack så mycket för en synnerligen trevlig kväll!
 
Min vackra blomsterkrans...
 
Igår kom Hasse med sin familj till Huay Yang och i förmiddags kom Hasse till Rulle för att fråga om han var sugen på att cykla en cykelträningstur tillsammans och det ville Rulle gärna. De drog iväg vid 12 tiden.
 
Plötsligt blev jag också sugen på att träningscykla min 3 milarunda, men då själv, för att försöka hänga med i Hasses och Rulles tempo skulle inte vara någon bra idé vare sig för dem eller mig. Jag drog iväg vid kl. 11.30.
  
Ungefär halvvägs i en nedförsbacke mötte jag Rulle och Hasse som nu fick kämpa uppför och jag fortsätta att susa nedför :-D De hade tagit rundan från andra hållet men skippat Vattenfallsbacken de latmaskarna...
 
Rulle och Hasse som ser nöjda och glada ut att få cykelträna tillsammans...
 
Idag var det för min del bara fokus på att cykla rundan i den fart och uppförsbackekörning som jag orkade och benen kändes lite trötta efter gårdagens strandlångis på 13 700 steg. Det var mycket blåst idag också som bjöd på kraftig motvind emellanåt men jag kämpade på. 3 mil, 754 brända kcal, snittfart ynkans 19,2 km/timme och maxhastighet 30,6 km/timme och rundan tog 1,28 timme. Jag känner mig nöjd då jag inte ens hade tänk cykelträna men gjorde det ändå.
 
Strax efter hemkomsten började det regna och det gör det fortfarande efter en dryg timme och vilken tur att vi alla tre hann hem innan. Att bli blöt av regn är inte farligt men det känns skönare att vara lite svettig än genomblöt av regn.
 
Jag önskar dig min bloggläsare en mysig Midsommardag och var rädd om dig och de dina! 
 

Kommentarer:

1 Owe%25252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252520Betander:

Nej det är inte farligt att bli blöt av regn. Men man skall göra som Thai att skydda huvudet från att bli blöt då man lätt får en förkylning. Regnvattnet håller en temperatur på 20 grader och kroppen tål nedkylningen men huvudet är känsligt och klarar inte av den hastiga nedkylningen lika bra som kroppen i övrigt.

Svar: Mmmm det är riktigt Owe och därför är det så bra med dels cykel- eller MC hjälm samt keps eller annat på huvudet vid regn. Övriga kroppen mår bara gott :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Du är verkligen helt grym Annika. Vilken träningstjej! Antar att du mer eller mindre alltid tränat men det du beskriver nu om cyklingen är verkligen bra jobbat. Jag och Jan Eric bokade lite på impuls en resa till HY den 25 aug tom 9 sept. Vi är så nyfikna dels på vår nya köksaltan men också nyfikna på att se byn under sommaren. Lova att du yogar med mig då😀🙏. Vi kanske inte är fler i byn än att vi ryms på min altan. Ser fram emot det. Kram kram på dig.
Anna Lena

Svar: Tack så mycket Anna Lena för de fina orden och det stämmer att jag tränat i någon form i princip hela mitt liv. Roligt att ni kommer hem till HY snart och den här årstiden tror jag att ni kommer att gilla. Klart vi ska yoga tillsammans och vi lär få plats på en liten yta om det inte plötsligt dyker upp flera som vill yoga i HY men som inte är här än😀 Må så gott båda två samt välkomna hem! Kram 😍😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anette:

Vilken vacker krans och trevligt att äta och dricka gott med vänner! Härligt med träning.....Ha det fint.

Svar: Tack så mycket Anette och visst är det mysigt i goda vänners lag samt med härlig träning innan :-D Ha det fint du också :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: