2017-06-27 Roligt med nya cykelprylar!

När jag kom hem från dagens cykelträning stoppade Ned mig för att överlämna 2 paket med prylar som Rulle skickat efter. Det ena paketet från Aliexpress var till mig och innehöll mina nya Shimano Saint cykelpedaler. Härligt, rena rama julafton!
 
Rulle beställde dessa fina pedaler för ca 2 veckor sedan från Aliexpress och de ska vara av bästa kvalitet samt passar mig som inte vill "låsa" fast mina fötter i pedalerna utan de ska vara fria.
 
Rulle är mycket noga med att köpa komponenter av bästa kvalitet och då får de gärna kosta en slant extra för de håller i hur många år som helst om man är rädd om dem förstås. 
 
Shimano Saint pedaler... 
 
Nu har Rulle bytt ut mina gamla pedaler till de nya fina Shimano Saint av bästa kvalitet... 
 
Nu blir det ännu lättare att trampa på i samband med min cykelträning :-D
 
Min fina cykel. Nu väntar jag på en ny cykelpump samt en likadan backspegel men för vänster sida som Rulle beställt via Aliexpress.
 
Min cykel, som inköptes från Hua Hin Bike i Hua Hin för snart 7 år sedan, känns som ny med nya Shimano XT växlar samt nya pedaler. Att ha en bra kvalitetscykel med kvalitetskomponenter samt min Rulle som tar hand om min cykel på absolut bästa sätt och ser till att den fungerar optimalt, för att min cykelträning eller bara cykling i byn ska bli så bra som det bara är möjligt för mig. Det tycker jag är fantastiskt att få en sådan fin service!
 
Stort tack till dig min älskade Rulle för att du månar så om mig! 

Kommentarer:

1 Anonym:

Så småningom kommer ni att ta cykel istället för mc när ni gör era långa utflykter. Kram Gertrude 😀

Svar: Ja, kanske det Gertrude, ca 9-10 mil per gång kommer vi säkert cykla tillsammans framöver :-D Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anette:

Jättefint! Kul med grejer till sin hobby. Ha det fint.

Svar: Tack så mycket Anette och ha det så bra du också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: