2017-03-02 Lite nytt när det gäller nagelvård hos Noo Spa...

Om du vill fixa till dina naglar hos Noo kan du nu välja vilken form du vill ha på dem om du vill gå utanför det traditionella...
 
Välkommen hälsar Noo!
 
Här finns många val att forma dina naglar efter eget tycke och smak...
 
Noo är glad över att hon denna säsong fått en massa både nya och "gamla" kunder...
 
Noo´s make Somkid, som fixar det praktiska underhållsarbetet etc. i huset, är lika glad han då hela familjen inklusive deras krassliga föräldrar, som de tar hand om efter dagens arbete, behöver en välfylld kassa som de ska leva på under lågsäsongen som de flesta andra näringsidkare i Huay Yang.
 
Jag är glad för deras skull att deras verksamhet fungerar så bra och är välbesökt samt önskar dem lycka till även i fortsättningen!

Kommentarer:

1 Titti/Umeå/Huay Yang.:

Vad trevligt se Noo och Somkid på bild.
Gör mina naglar själv men saleng hyr vi av de.
Alltid så trevliga och hjälpsamma.
Kram Titti

Svar: Tack Titti för din kommentar och de båda är mycket bra att ha att göra med på flera olika sätt. Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Susanne Eriksson:

Härligt att det går bra för henne
Hälsa gärna till henne när du passerar
Kram Kram

Svar: Ja det tycker jag också Susanne och jag ska hälsa henne från dig! Kramisar i mängd! <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Elisabeth:

Hej Annika
Vi er netop ankommet i dag, det første vi gjorde var at gå ned på strande for at spise lunch, men alle restauranterne var borte.
I aften vil vi prøve Kristina, er der andre steder du kan anbefale?
Kram Elisabeth

Svar: Hej Elisabeth och välkomna till Huay Yang! Om du menar de gamla skjulrestaurangerna i början på Huay Yang Beach är de borta för en tid sedan då de inte var tillåtna där, Poms Restaurant är flyttat permanent till Dolphin Beach efter Dolphinområdet. De överiga strandrestauranger börjar från Jacks och söderut på stranden, Där har du även Nong Puh, Kais, Palm Beach, Marli, Mrs Umphorn, och Surin restaurangerna. Kritsana är toppen tycker vi så ha en trevlig kväll samt vistelse i HY. Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Pelle Franze'n :

Är det här den bästa nagel/spa stället?
Jag och min fru samt ett par till kommer ner nu till den 12 mars och kommer bo vi colebri området.
Fråga två.
Orm hur är det med det???😳

Svar: Tack för din kommentar Pelle och Noo är välbesökt och mycket duktig på det hon gör men det finns ett par till som andra gillar och jag har egen erfarenhet vem som är bäst av dem. Orm finns givetvis här då det är tropikerna men de syns sällan och det gäller att ha koll var man går samt sätter fötterna 😀 de ligger inte och lurar utan sticker om de hinner förstås. Välkomna till Huay Yang och trevlig resa.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Elisabeth:

Hej Annika
Ursakte at jeg kontakter dig igen, men tyvär har min land glömt sin charger til sin laptop hemma. Vet du hvor vi kan köbe sådan en?

Kram Elisabeth

Svar: Hej Elisabeth, det är helt okej att återkomma med frågor till mig :-D Det finns en liten butik på Frontage Road mot marknaden, till som säljer mobil- och lite datorprylar. Kolla där. Annars kan ni kolla på Tesco Lotus i PKK. Lycka till! Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: