2017-03-10 För dig som vill specialbeställa möbler i trä...

Det finns en snickerifirma på väg mot Prachuap Khiri Khan vid norrgående Phet Kasem Road strax efter vänsterkurvan efter infarten till Dan Singh Khon och där kan du lämna din beställning efter eget mått på sideboard, byråer, hyllor etc. 
 
Vi behöver 2 likadana sideboard i massivt trä på 150 cm x 50 x 90 med lådor och skåp som ska stå ihop i allrummet och i färgen vitt och det finns inte att tillgå i någon möbelaffär. Då fick vi tips av Peter på Cha-ba att vända oss hit.
 
Idag beställde vi våra två sideboards efter vår egen ritning och mått och de kommer att utföra beställningen efter lite detaljer som de på snickeriet föreslog och möblerna ska vara klara för leverans om 2 veckor. Fri leverans ingår i priset.
 
Spännande och när det väl levererats kommer det givetvis bilder. Ett bra tips till dig som vill ha en specialdesignad möbel i massivt trä. Spännande!
 
Snickerifirman vid norrgående Phet Kasem Road strax efter vänsterkurvan efter avfarten till Dan Singh Khon och innan södra avfarten till Phrachuap Khiri Khan...
 
Mysiga Tjom som tog emot vår beställning av våra specialdesignade möbler....
 
Tjom ville gärna stå tillsammans med mig i bild och Rulle fick därmed vara fotograf...
 
En av snickarna på firman...