2017-03-23 Mysigt samtal med fina vännen Tina hos Mrs Umphorn...

Direkt efter yogan på Orchid 3 cyklade jag till Mrs Umphorn strandställe för att träffa goa vännen Tina för en pratstund.
 
Vi lämnar ju Huay Yang den 27 mars och blir borta i 1 månad och jag passade därmed på att ge Tina en stor varm avskedskram om hon nu inte hänger med strandlångisen i morgon. Tina återvänder också snart till Sverige och det dröjer några månader innan vi ses igen så det är bäst att passa på och prata av oss medan vi båda är här.
 
Vi fick några timmar mysig pratstund i en fantastiskt skön strandmiljö och framför oss låg havet så fint och vackert. Att detta är vår hemmiljö känns nästan overkligt och det gäller att påminna sig ofta om hur bra vi har det och att vi ska vara tacksamma för det. Tack fina Tina för en mysig samvaro och jag kommer att sakna dig <3 
 
När vi återkommer till Huay Yang den 24 april lär det inte finnas så många faranger kvar i byn förutom vi som är fastboende förstås. Då återgår Huay Yang till lågsäsongens lugn och ro och en del restauranger stänger för säsongen och en del håller öppet året runt.
 
Vilken fantastisk vy, eller hur?
 

Kommentarer:

1 Tina Holst Önneby:

Tack själv vännen ❤ alltid lika mysigt att få egentid med dig. Härlig med en glad solstolskompis i skön skugga. Siktar på långis imorgon 👍😊
Kramisar 😘

Svar: Tack så mycket kära vän detsamma och jag ser fram emot strandlångisen i morgon :-D <3 Kramis!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Anonym:

Jag önskar er en trevlig resa till Rulle och dej 😎 åh Tina till Sverige 😎 kramar från Ingela Hagdahl

Svar: Tack så mycket Ingela för det och kram till dig från oss! <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Elisabeth:

Hej Annika
Nu er vi tilbage i Thailand, ankom her til morgen. Desværre fik jeg ikke sagt farvel til dig, så lige ryggen af dig på stranden onsdag.
Vi har haft tre dejlige uger i Huay Yang, men her i Danmark ser det ud til at foråret er på vej.
Ønsker jer en rigtig dejlig ferie.

Kran Elisabeth

Svar: Hej Elisabeth och tack för hälsningen det var snällt och rart av dig <3 Härligt att ni trivs så bra i Huay Yang och välkomna tillbaka igen när så blir samt ha det så gott hemma i Danmark :-D Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Marianne:

Hej Annika! Får man fråga vad som gör att ni åker redan i mars till Sverige, för ni brukar väl ta 1 månad på sommaren, eller blir det en tur till då kanske? Oavsett så önskar jag er en trevlig resa o vistelse i gamla Svedala!

Svar: Hej Marianne, Tack för din hälsning och visst får du fråga det och du och de andra av mina bloggläsare som är nyfikna kommer att få besked om någon dag eller två vart resan går förutom till Sverige.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Marianne:

Aha! Nu blev jag ännu mer nyfiken, spännande :)

Svar: Mmmm Marianne snart får du besked :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: