2017-03-24 ...och så blev jag semesterfin i håret med hjälp av frissan Jim...

Efter strandlångisen var det dags för hårfixet hos Jim på Jim Salon vid Mellanvägen. Skönt att få håret fixat av min favoritfrissa innan vi lämnar Huay Yang och nu har jag därmed blivit semesterfin. Härligt!
 
Som vanligt fick Jim ett vackert halsband i guldfärg och hon blev mycket glad och skulle bära det på bröllopsfirande som hon är bjuden på i morgon. Jag blev lika glad som hon att hon gillade det :-D.
 
Bild på Jim från mitt bildarkiv 2016
 
Jim Salon på Mellanvägen...

Kommentarer:

1 Tina Holst Önneby:

Vill ju se bild på dig i fina frisyren 👍😊 Kram

Svar: Äh Tina ingen större skillnad på frisyren utan den grå märkliga utväxten är nu borta bara :-D Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Birgitta S:

Hej!
Visst är det skönt att fixa barret o bli av med utväxt och det gråa och känna sig semesterfin.Nästa Lördag skall jag till frissan ska bli toppen.
Trevlig helg o må så gott till dig och Rulle.

Svar: Hej Birgitta och jag håller med dig, det där grå som plötsligt har en tendens att komma fram är skönt att förvandla till min övriga färg :-D Lycka till hos frissan du också och att bara bli schamponerad är ljuvligt skönt :-D Trevlig helg till dig och de dina!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Berit%2525252520S%25252525F6derberg:

Hej Annika Var hos Jim flera gånger på min semester hon fixade håret och dottern fixade mina fötter så jättegulliga tjejer båda två. Sen vill jag hälsa dej och din man välkomna till hem till Sverige.Ha et gott och trevlig resa.

Svar: Hej Berit och visst är de både trevliga och duktiga frissan Jim och hennes dotter eller annan tillkallad personal som tar hand om fötter eller händer :-D Tack så mycket för resehälsningen och ha det så gott du/ni också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: