2017-03-27 Nu är vi på väg från Bangkok till Stockholm...

Taxin från Huay Yang Travel kom som beställt strax innan kl. 01.00 och efter ca 20 mil kom ett rejält ösregn och det regnade sedan hela vägen till Bangkok. Vår chaufför körde både bra och säkert och vi var framme i Suvarnabhumi Airport strax innan kl. 06.00.
 
Incheckningen gick snabbt då vi flyger Premiumclass med Norwegian och då går man i gräddfilen :-D Säkerhetskontrollen har förstärkts sedan vi flög sist och nu får man ta av sig skorna samt att det gör en helkroppsgenomlysning. Bra tycker jag för det är ju faktiskt för vår egen flygsäkerhets skull.
 
Vi satt en stund i lougen och åt lite frukost innan vi äntrade planet vid 08.30.  Vi kom iväg i utsatt tid kl 09.10 och strax därefter var vi i luften. 
 
 
 
 
Bye bye Bangkok
 
 
Vy från vårt vårt flygfönster 
 
 
....och så ska vi snart landa på Arlanda efter en behaglig flygresa....
 
 
 
 
Vi sov en hel del, åt god mat och dryck som ingår i priset och även om resan är lång känns det bara bra. Eftersom vi hade stark motvind förberedde piloten oss på att vi skulle får en längre flygtur en beräknad så ca 40 minuter senare än utsatt tid landade vi. Vi skulle ha landad ca 16.10 egentligen.
 
Linda och lille Adam kom och mötte oss på Arlanda och det var fantastiskt roligt träffas igen. Adam och jag hade riktigt mysigt i baksätet på vägen hem med sång och prat och skratt. Vad jag har längtat och nu är vi här, helt underbart!
 
Linda och jag tog en promenad med vovvarna, som blev överlyckliga över att träffa oss, innan kvällsmaten och det var skönt att sträcka på benen. Solen sken och det var ca 18 grader varmt och därmed ett riktigt behagligt vårväder.
 
När vi kom hem var Daniel klar med maten och det var bara att sätta sig till bords, vilken lyx. De bjöd på Champagne Alexandro Bonett till maten och det är en av våra favoritchampagner. Så gott och trevligt och Daniel är suveränt duktig på att laga mat. Maria är synd nog på resa i södra Sverige via jobbet så henne träffar vi först senare i veckan.
 
Skönt att den långa resan från andra sidan jordklotet gått så bra från dörr till dörr men det känns lite som bomull i huvudet och i kroppen och konstigt vore det annars om vi inte skulle känna något.
 
Tack för en fantastiskt härlig dag och kväll min fina älskade Fina Familj! 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Skönt att resan har gått bra! Hälsa Rulle & co! :-)

Svar: Tack så mycket 😀
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Ann-Britt:

Skönt att ni hade en härlig och säker flygresa hem till Sverige! Visst är det skönt att åka Premiumclass!

Det har så många fördelar men kostar lite mer. Men det är så värt det! Det har å många fördelar. Man har ju en hel del timmar att spendera i planet innan resan är slut!

Ha nu en skön Tisdag!
Kram<3

Svar: Tack så mycket Ann-Britt för din kommentar och visst är det värt att betala lite extra för en lång flygresa då det behövs lite mer komfort för att göra den långa resan mer behaglig. Ha det så gott och stor varm kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Elisabeth:

Dejligt at I havde en god flyvetur, kunne se det var regn i Bangkok da I startede.
Nu må I have en fantastisk vecka i Stockholm för turen går til NY.

Vores jetlag er bedre nu og torsdag åker vi i vores sommarstuga på Österlen.

Rigtig god ferie

Kram Elisabeth

Svar: Tack så mycket Elisabeth för det och ha det så bra du också! Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: