2017-05-22 Idag firar jag 10 års jubileum för min blogg som startade 2007-05-22!

Idag har jag haft min blogg och bloggat i exakt 10 år! Jisses, vad tiden går och till en början bloggade jag bara om våra resor till Thailand då det var huvudsyftet med min blogg. Jag hade aldrig bloggat förut och tyckte det verkade krångligt samt varför och vem skulle vara intresserad av att ens läsa min blogg. Men goa fina vännen Christer, som då själv bloggade, propsade på att jag skulle börja blogga och att han var övertygad om att det var många som ville läsa vad jag skev. 
 
Det började med några taffliga inlägg from 2007-05-19 med och utan bilder från Thailand men efter ett tag kom jag igång och tyckte det var riktigt kul och det tycker jag fortfarande. Efter en tid tyckte Christer att jag även borde blogga om mitt liv i övrigt och inte bara om Thailand och samma fråga ställde jag mig då, vem kan vara intresserad av det?
 
Nåväl jag är lätt att övertala när det gäller skrivande så nu var jag igång och skrev om mitt liv både när det gäller vardag samt helg, fotade och lade in massor med bilder och det var riktigt skoj och blev som en dagbok.
 
I efterhand gjorde jag 2008-08-12 i ordning en presentation med bilder i samband med övertagandet av vårt hus på Lotus 1 i Huay Yang och inflyttningen 2006-10-29--11-19. Kolla bifogad länk om du är intresserad. 
 
http://annikathailand.blogg.se/2008/july/sa-har-gick-det-till-vid-inflyttningen-oktobe.html
 
Åren gick och bloggandet fortsatte men för att det inte skulle bli så rörigt med alla inlägg i bloggen och för att det skulle bli lättare att hitta olika ämnen började jag kategorisera på Rulles inrådan. Idag är det massor med olika kategorier och jag skulle gärna vilja ha bättre ordning i de specifika kategorierna med underrubriker etc men det går inte att genomföra som jag tänker i bloggen då det inte är jag som styr medlen utan blogg.se.
 
Om jag hade en egen hemsida skulle det säkert gå att fixa men nu får jag finna mig i vad som gäller här i bloggen då jag för tillfället inte avser att starta en hemsida. I vart fall är det bättre som det är nu än inga rubriker alls, vad de olika kategorierna innehåller, även om det blir en del bläddrande om man söker något särskilt inlägg i den kategori som man valt.
 
En utmärkelse för min blogg som jag är mycket stolt över är när jag i februari 2014 vann tävlingen travel blog awards i kategorin Bästa Asienbloggen 2013 och det var givetvis tack vare er bloggläsare som röstat på min blogg. Återigen stort tack för det!
 
http://annikathailand.blogg.se/2014/february/2014-02-27-tjoho-jag-vann-tavlingen-travel-blog-awards-2013-basta-asienblogg-2.html
 
...samt att jag ligger 1:a på både Asien och Thailandbloggars topplista...Stort tack till er som röstat fram min blogg där också :-D  
 
http://annikathailand.blogg.se/2015/april/2015-04-07-lite-mer-skryt-nu-ligger-min-blogg-etta-pa-bade-asien-och-thailandbloggars-topplista-wow-2.html
 
Läsarskaran av min blogg har ökat markant under åren och det känns mycket bra och ger positiv energi att fortsätta blogga om vårt goda liv här i Thailand och då främst från Huay Yang där vi bor samt Sverige, Malaysia, USA och Bahamas och det lär bli många fler resor framöver om och när vi känner för det. 
 
Jag gillar att fotografera och skriva om det positiva i livet för både kropp och knopp och det kommer jag att fortsätta med så länge jag orkar och om ni som läser min blogg fortsätter att läsa den förstås :-D
 
STORT TACK till dig som gillar och uppskattar min blogg och läser den men jag skulle gärna vilja ha fler kommentarer på mina inlägg. Det behöver inte vara en massa text utan bara några enkla ord. Det är en önskan från mig men givetvis inget krav :-D Om du väljer att registrerar din kommentar som anonym kom ihåg att tala om ditt namn i texten. 
 
Jag publicerar alla kommentarer så länge det inte är personliga angrepp på mig eller någon annan och jag svarar till alla som skriver till mig. 
 
Jag önskar dig min bloggläsare en härlig måndag!
 
En av våra vackra Hibiskusblommor
 
Hat Wanakon
 
Vy från vårt hus och en vacker solnedgång över Burmabergen...
 
 
 

Kommentarer:

1 Owe%252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252520Betander:

Grattis till 10-års jubileum. Jag läser i stort sätt varje dag när jag har möjligheter. Tycker om dina fantastiska bilder.

Svar: Tack så mycket Owe vad glad jag blir för det! <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Christer:

Grattis Annika! Själva firade vi i torsdags, den 18 maj, att det var exakt sju år sedan vi kom ner hit till Phuket för att bosätta oss för gott (eller åtminstone för många år framåt). Det blev varsin god räkmacka (frysta ishavsräkor, medtagna från Sverige) och ett gott vitt vin. 🥂🍾

Ha en bra fortsättning på den nya veckan!

Svar: Tack så mycket Christer och det var ju du som fick mig till det så det blir ett extra tack för det. Grattis till 7 års flytten och den 25 september firar vi samma sak men bara 6 år :-D Mums med räkmacka och gott vitt vin! Ha det så bra ni också :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Kalle%25252520%25252526%25252520Tina%25252520B%252525E4ckman:

Grattis på ditt 10-års jubileum, ser fram mot nästa 10-år.

Svar: Tack så mycket Kalle det var fint skrivet! :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Anna:

Grattis till 10-årsjubileet! Tycker det är så fantastisk trevligt att du bloggar, det förgyller min vardag. :)

Svar: Tack så mycket Anna för det och vad roligt att veta :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 phiah:

Grattis Annika, fint att kunna hänga med på vad som händer i HY när man inte själv kan närvara, tack till dig och kram.

Svar: Tack så mycket själv Phiah och roligt att du läser och uppskattar min blogg! Saknar dig här <3 Kram!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Tiina:

Ja, nu får jag gratulera på riktigt till 10-årsjubileum! (var lite för tidigt ute några veckor sedan...!) Tänk vad tiden går! Och jag hoppas innerligt att du orkar fortsätta skriva din blogg, för den är jättebra! Jag läser den regelbundet och drömmer mig bort till Thailand o Huay Yang!

Svar: Tack så mycket Tiina för det och klart jag orkar att skriva så länge jag får sin fin respons av er bloggläsare. Roligt att du läser och uppskattar min blogg och att du då kan drömma dig bort en stund :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

7 Yvonne Sundberg:

Grattis! Det är så kul att följa dig och jag läser nästan varje dag! Ha en fin ny vecka! Kram! 😎🌴

Svar: Tack så mycket Yvonne för det och vad kul att du följer och gillar min blogg! Ha en fin vecka du också! Kram <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

8 Dan%2520Enstedt:

Grattis Annika!
Det är alltid kul att läsa din blogg.

Mvh
Dan

Svar: Tack så mycket Dan och kul att du både läser och uppskattar min blogg!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

9 Janeth:

Dagens bästa o trevligaste stund är att läsa bloggen.Både jag o min man följer ert liv i Thailand. Är Thailandsfantaster själva. Otroligt fina bilder!

Svar: Oj tack så mycket Janeth och vad roligt att veta att min blogg bidrar till din dagliga glädjestund!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

10 Irene:

Jag uppskattar verkligen din blogg, med alla vackra bilder och om vad som händer i Huay Yang. Kul att du orkat blogga så länge och hoppas att du fortsätter blogga länge till.

Svar: Tack så mycket Irene för de fina orden och vad roligt att du uppskattar min blogg samt självklart fortsätter jag så länge som det känns så här bra :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

11 Anonym:

Grattis vännen till 10
Tänk vad mycket som hänt sen vår resa
tillsammans. Fira ordentligt 🤗
Kram kram vi ses i oktober 😍

Svar: Tack så mycket Susanne för det och det ska bli så roligt att träffas igen i oktober! Många varma kramar till dig från mig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

12 Lennart, Lotus 2:

Grattis Annika! Jag läser med stor behållning din blogg mer eller mindre varje dag. Främst naturligtvis det som är allmän information om byn. Det är ett bra sätt att följa vad som händer där när man är i Sverige.

Svar: Tack så mycket snälla Lennart och vad härligt att du både läser och uppskattar min blogg. Lite längtansbilder från HY får ni därmed njuta av fast ni inte är här :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

13 svein:

Gratulere med 10 års jubileum - håper jeg kan gratulere deg med 20 år, din blogg er gull for meg :))

Svar: Tack så mycket Svein för det och vad roligt att du gillar min blogg så det är klart jag fortsätter blogga för din skull i minst 10 år till :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

14 Leo:

Grattis på 10-årsjubileumet!

Svar: Tack så mycket Leo för det!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

15 Gun S8:

Grattis! Läser din blogg med glädje, fortsätt! Kram till er båda 🤗

Svar: Tack så mycket Gun för det och härligt att få glädja dig med min blogg! Stor varm kram till dig fån oss båda <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

16 Annika:

Grattis från mig med! Jättekul att följa vad som händer i byn. Jag läser också bloggen i princip varje dag - det har blivit som en tradition 😀 Så länge du orkar skriva har du mig som läsare.

Svar: Tack så mycket för det Annika och vad roligt att du är min trogne bloggföljare samt att du dessutom uppskattar min blogg! Klart jag orkar skriva bara av den anledningen :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

17 Anette:

GRATTIS till 10 år!! Vackra bilder och bra text! Vi ser fram emot att åka till HY. Mycket tack vare din blogg. Ser fram emot att få fortsätta läsa din blogg.
Ha en fin vecka.

Svar: Tack så mycket Anette för det och vad kul att min blogg påverkat ert val att åka till Huay Yang! Fantastiskt att känna mig så uppskattat med mitt bloggande :-D Ha en fin vecka du/ni också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

18 Pia:

❤️-ligt grattis på födelsedagen! Lova att du kör tio till!!

Svar: Tack så mycket Pia för det och det klart jag kör minst 10 år till :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

19 Reidun:

Grattis till 10 år.med en alltid sån trevlig och härlig att få läsa om thailand blogg.Kram!

Svar: Tack så mycket Reidun för det och vad roligt att du läser, gillar samt uppskattar min blogg! Kram
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

20 Tina Holst Önneby:

Hej vännen 😍
Läser alla dina inlägg men är dålig på att kommentera tyvärr. Älskar att ta del av vad som händer och sker i vårt härliga Huay yang och dess omgivningar ❤ Håller tummarna för att du fortsätter blogga minst 10 år till 👍
Många kramar till dig ❤ ❤ ❤

Svar: Hej fina Tina och tack för det! Jag gör ju allt jag kan för att locka dig hit i längre perioder och det är alltid skoj att få en kommentar eller fler, det vet ju du som också bloggar, och så länge jag får så här fin respons kommer jag att blogga minst 10 år till :-D Massor med varma kramar till dig!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

21 Anonym:

Grattis till 10 år Annika och hoppas det blir många fler 😊 Kul att träffa dig på strandlångisarna och prata några ord alltid få man något tips av dig. Ha det fint/Annelie och Lasse

Svar: Tack så mycket för det Annelie och Lasse och det var lika skoj att träffa er två på stranden och växla några ord :-D Ha det så gott och trevlig resa önskar jag er samt hoppas vi ses i byn snart igen!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

22 Roger:

Älskar att följa din blogg och alla fantastiska bilder du lägger upp ! ☀️keep up the good work 😀

Svar: Tack så mycket Roger för det och det gör mig mycket glad att du tycker :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

23 Anonym:

Hej! Tack själv! Jag tycker det här är så roligt, din blogg är som en liten oas, samtidigt som du och jag känner inte varandra (fast vi har hälsat åt varandra från varsin motorcykel en gång), vi är i helt olika skeden av livet, har lite gemensamt, och dessutom tycker jag mig kunna säga att vi har ganska rejält olika åsikter om en del saker. Med det sagt så är jag dig väldigt tacksam för att du fått mig att upptäcka Huay yang, jag halkade in på din blogg för flera år sedan (2011 tror jag) och jag har läst någon gång varje vecka sedan dess. 2015 åkte jag med hela familjen till HY och vi trivdes som fiskar i vattnet, och utan dig hade vi inte upptäckt HY vågar jag nog påstå (vi har dessutom bokat två hela månader nästa år). Din blogg verkar som ett litet harmoniskt piller när jag går in och läser en typiskt november-onsdag. Du ger verkligen en bra och sanningsenlig bild av tillvaron i HY! Jag är glad att du bloggar och hoppas du fortsätter länge till!
Med vänlig hälsning,
Peter

Svar: Tack så mycket Peter för din fina kommentar och roligt att du både läser och uppskattar min blogg oavsett åsiktsskillnader och skeden i livet...:-D Härligt att min blogg fått dig och din familj att hitta Huay Yang och att ni trivs här. Kul att ni även bokat en ny resa och att ni ska vara här i 2 månader, underbart! Så klart att jag kommer att fortsätta blogga så länge jag får så här positiva kommentarer samt att jag förstått att det är många som både läser och gillar min blogg. Det ger en enormt god energi :-D Må så gott och välkomna tillbaka till HY!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: