2017-05-24 Ett positivt budskap...

Att tänka och leva positivt kan i en dels öron låta "klämkäckt" och för en del kan det kanske till och med kännas stötande eftersom de kanske har den uppfattningen att det innebär att det inte är tillåtet att vara missnöjd, arg eller ledsen. Framför allt när världen ser ut som den gör med hot, faror som lurar, katastrofer, krig och elände eller om man själv drabbas av sorg eller allvarlig sjukdom. 
 
Livet är givetvis inte alltid glatt, lätt att leva eller en dans på rosor och det gäller för de flesta människor. Det är inget nytt och det vet de flesta. 
 
Därför blev jag glad när jag såg det här budskapet av Tomas Gunnarsson som säger det som jag precis har uppfattat det, d v s att tänka och försöka leva positivt även när livet inte är så bra för tillfället som man kanske vill att det ska vara. Jag har delat budskapet i min blogg tidigare men det är så bra och enkelt så det kan delas många gånger om.
 
Livet är som en berg och dalbana med toppar och dalar, det vill säga Yin och Yang, och när det känns lite extra motigt gäller det att ta till den där positiva förmågan för det kan vara en god hjälp på traven att komma på bättre tankar. Så är det i vart fall för mig även om jag för det mesta lever ett fantastiskt gott liv med mina nära och kära.  
 
Var rädd om dig och ditt liv du har bara ett!
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Owe%25252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252525252520Betander:

Värt att ta till sig.

Svar: Ja tack verkligen Owe <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Susanne Eliasson:

Hej Annika.
Vilket bra budskap, det ska jag ta till mig även om vi försöker vara positiva hela tiden så är det bra att påminna sig emellanåt.
Härligt med värmen som ni har. Här låter både värmen och sommaren vänta på sig.
Längtar till HY och om 7 veckor sitter vi på flyget :)
Kram :)

Svar: Hej Susanne och visst är det ett bra budskap att påminna sig om även om jag också är av en positiv natur och försöker också leva efter det Ja det är underbart med värmen och vad kul att ni snart är hemma i HY igen för jag förstår att ni längtar. Stor varm kram till er båda!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Ann:

Jättebra och tänkvärda ord!
Alla behöver stanna upp och reflektera...då o då.

Svar: Tack så mycket Ann och visst är det så som du skriver.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: