2017-05-24 Onsdag +37 C samt trevlig Lill-Lördag!

Värmen håller i sig och ligger på +37 C i skuggan på altanen och det kändes skönt på strandlångisen idag då det fläktade lite från havet, inte särskilt mycket men ändå.
 
Enligt väderprognosen skulle det regna både igår och idag men inget regn än så länge har fallit över Huay Yang. Det skulle behövas regn men väder är väder och det sker ju lokala förändringar vädermässigt som kan styra om i prognosen hur det verkligen blir.
 
Jag önskar dig en mysig onsdag och för oss är det Lill-Lördag och Rulle bjussar på den bästa Pina Coladan som finns innan den extra goda kvällsmaten. Mums!
 
Härliga Huay Yang! 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Här har det blivit lite svalare. Men det är ju ändå vår. De ljusa nätterna kan ingen ta ifrån oss. Så dina 37 grader känns väldigt avlägsna. Ha en trevlig onsdagkväll. Kram Gertrude

Svar: Tack så mycket Gertrude för din kommentar och visst är det häftigt med långa ljusa kvällar här blir det mörkt strax efter kl 19. Kram😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Berit%252525252520S%2525252525F6derberg:

Ja här är det ju lite av en helgafton för det är röd dag i morgon så det blir säkert något gott att dricka ikväll här också, men du ligger ju lite före i tid så skål på dig Annika Ha det så gott.

Svar: Tack så mycket Berit och skål till dig också i förskott😀🥂🍾
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anette:

Önskar dej detsamma.

Svar: Tack Anette!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Birgitta S:

Så skönt med helg en Onsdag! Sen har jag semester på Fredag som är en klämdag ännu bättre imorgon bär det av till landet Gällnö en o skärgården. Vi har handlat o packat för fullt igår o idag. Nu väntar vi bara in 2 söner som är ute på stan. Inga +37 men det är +13 o dagen var fantastisk.
Trevlig helg till dig o Rulle o alla dina trogna vovvar!

Svar: Tack för hälsningen Birgitta och ha det så mysigt på semestern och njut av ledigheten!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: