2017-11-12 Regn i mängd men inget hinder för skön yoga idag...

Idag hade jag yoga inplanerad i goda yogavänners lag kl. 10.00 på Orchid 3, ca 3 km söderöver från vårt område, och självklart tar jag alltid cykeln dit då det ger lite extra motion samt är miljövänligt dessutom :-D
 
Den gråmulna himlen började så smått släppa små fina regndroppar för att efter en stund släppa hela lasten med regn så det vräkte ner. Jag hade på mig en kraftig regnponcho redan från start så nu fick det regna bäst det ville för yogan tänkte jag inte ställa in för min del den här gången p g a regn. 
 
Om det regnar har vi fått lov att hålla yogapasset i grannhuset till E6 som har en stor altan under tak så där är vi väl skyddade. Vi yogare är mycket tacksamma för att husägarna är så generösa och lånar ut sin altan eller garageuppfart till oss. Stort tack för det! 
 
10 yogisar var vi idag för att utföra den sköna yogan och stort TACK till Phiah som visade oss de yogaövningar som hon ville göra tillsammans med oss idag.
 
Nästa yogapass är planerat att äga rum tisdagen den 14 november kl. 10.00 på Orchid 3, hus E6, eller i grannhuset om det regnar.
 
Obs, ha koll på Huay Yangs aktivitetssida i Facebook i fall att det blir någon ändring.
 
Ta med yogamatta, band, kuddar, vatten eller vad du nu behöver för att göra ditt pass så bra som möjligt och inte minst ett strålande gott humör.
 
 Dagens yogisar :-D 
 
Tack till er alla som förgyllde mitt yogapass idag! 
 
Nu har det slutat regna för tillfället här i Huay Yang och jag önskar dig min bloggläsare en skön söndag!
  

Kommentarer:

1 Anette:

I LIKE! Ha en fin söndag och en fin Farsdag för Rulle.

Svar: Tack så mycket Anette och ha en fin Farsdag för din make också :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Tiina:

Härliga färgklickar ni bjuder på i novembermörkret här hemma! Alltså yogabilden!

Svar: Tack så mycket Tiina och väl bekomme!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: