2017-09-17 Skön söndag i skön hemmiljö och mina vackra fjärilar...

Idag har det varit lite sol och regn i mer eller mindre skvättar och en sval behaglig temperatur på 29-30C. Vi har pysslat med lite av varje idag och bara låtit dagen flyta på i lugn och ro utan vare sig måsten eller plikter. Det är underbart att ha möjlighet till det, inte bara idag utan varje dag när vi så vill.
 
Detta är mitt liv som passionär och att jag slutade förvärvsarbeta redan när jag var 60 år har jag aldrig ångrat eftersom det här fria livet ger mig så mycket fria val att göra precis det jag vill, när jag vill och så länge jag lever. Vilken underbar känsla!
 
Jag kan känna en liknelse med t ex fjärilen, det vill säga jag väljer ut de vackraste blommorna med den bästa nektaren för att suga ut det gottaste för att på så sätt få en massa god energi som gör livet gott att leva.
 
http://www.123fakta.com/se/fakta-om-fjarilar 
 
Här är några av de vackra fjärilar som jag genom åren fotat i vår trädgård eller i vår omgivning. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag önskar dig min bloggläsare en skön söndag! 
 
 
 

Kommentarer:

1 Tina:

wow vilka fina bilder vännen.
Gott att du suger ut det gottigaste, jobbar på att göra detsamma. Stor kram och glad söndag på dig/er <3

Svar: Tack så mycket fina goa Tina och jag vet att du jobbar för det :-D Stor varm kram till dig från mig <3
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Irene:

Nog för att jag brukar tycka att dina bilder är vackra och talande men de här bilderna var verkligen underbara!Tack för att du delar med dig!

Svar: Tack så mycket Irene det var fint skrivet och gör mig mycket glad😍😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 phiah:

WOW för bilder, nr 2 är ju helt exstra wow för fjärilen :D

Svar: Tack så mycket Phiah😍😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Anette:

Tack för vackra bilder. Det är också mitt mål, att sluta jobba vid ? Spara långsiktigt för att gå i pension tidigt. För mej innebär det INTE att inte leva i nuet. Jag har kortsiktiga och långsiktiga mål i livet. Genom mitt arbete och som medmänniska har jag sett och upplevt många som har lämnat detta jordelivet alldeles för tidigt. Jag har ansvar för mitt liv och min hälsa. Sedan vet jag mycket väl att ibland inträffar det saker som jag inte kan påverka som tex sjukdom, MEN jag ska göra allt vad jag kan för att leva mitt liv fullt ut... Ha en finfin söndag.

Svar: Tack så mycket Anette för din kommentar och det var så vår plan såg ut och håller än 😍 Så länge vi inte kan sia om vår framtid är det bäst att leva på bästa sätt varje dag 😊Ha en mysig söndag 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Tiina:

Tänk så mycket vackert det finns i naturen! Tack för dessa härliga bilder! Håller med om att nr 2 är nåt alldeles extra...

Svar: Tack så mycket Tiina för din kommentar och visst är nr 2 cool med sin kamouflagefärg!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: