2017-09-24 Kastreringsprojekt via Huay Yang Dog & Cat Rescue idag på Wat Samut...

Idag var det återigen dags för kastreringsprojektet via Huay Yang Dog & Cat Rescue på Wat Samut och dagens resultat blev 15 katter och 3 hundar (tikar). Tap Sakae´s Distriktsveterinär Pailin stod för ingreppen som brukligt.
 
Pailin gör i ordning operationsplatsen för dagen...
 
Idag blir det många katter som ska läggas under kniven...
 
En söt snäll tik som lite förundrat tittade sig omkring och funderade säkert på varför hon satt där på ett bord och hon har precis fått en avslappningsspruta.... 
 
En söt katt i väntan på sin "tur"....
 
Den här fina tiken sover gott på sin avslappnande spruta och får nu en smärtstillande spruta innan kastreringen...
 
Nu kastreras hon...
 
Nu är det denna katts tur att slippa kattungar....
 
En del av Wat Samut där vi fick hålla till idag och Maria gullar med en av templets hundar..
 
Maria var snäll och gav Huay Yang Dog & Cat Rescue ett bidrag på 1 000 baht via Tui då hon verkligen uppskattar det arbete som görs för byns hundar och katter och vill därmed hålla verksamheten vid liv. 
 
Den här fina tiken på 1 år har tidigare opererats för tumör på buken men har tyvärr fått fler tumörer efter hand på buken. Husse är orolig för henne och Pailin gav tiken en injektion för att försöka få bukt med de nya tumörerna den vägen först.
 
Nästa tik som kastreras...
 
 
Den här katten började sprattla under operationen fast den fått extra smärtstillande så husse och Anette med flera fick hjälpa till att hålla i katten så Pailin kunde slutföra sitt arbete. Anette kämpar tappert bakom Pailin :-D  
 
Nästa katt....
 
Här lämnar Anette ett bidrag på 1 000 baht till Huay Yang Dog & Cat Resue via Tui för att visa sin uppskattning och Tui jobbar hårt med hundarna i byn för att de ska må så bra det bara går...
 
I vila efter kastreringen...
 
Sovande katter som strax ska kastreras...
 
Nu ska dessa 3 katter i sina respektive korgar hem till sig för att vila efter kastreringen...
 
Tui och Pailin som är 2 riktiga klippor för Huay Yangs hundar och katters väl. Stort TACK för allt det ni gör och ni är mer än guld värda!
 
Vill du hjälpa till att hjälpa det team som arbetar ideellt med detta projekt kan du göra det genom ett ekonomiskt stöd samt se till att det finns pengar till kastrering och frisk- eller sjukvård, allehanda medikamenter som hör till vården etc, så kan du göra det via Huay Yang  Dog & Cat Rescue´s hemsida.
 
Du kan också lämna handdukar, lakan, hundmat etc på plats om du befinner dig här i Huay Yang. 
 
 
Via dessa konton kan du bidra med pengar till hundarna och katterna i Huay Yang:

Swish 070-299 21 94
Nordea; kontonr. 3057 21 92770, Huay Yang Dog Rescue

Det händer att det kommer pengar på kontot som de inte vet vad det ska vara till.
Ni som skickar pengar, skriv gärna vad ni betalt till. Det är svårt att hålla reda på alla inbetalningar om de inte ser vad pengarna ska vara till. Nordea har inte så mycket plats att skriva på, så maila till [email protected] i samband med din inbetalning så får de klara besked.