2018-08-11 Duktiga elektronikfixaren Kriangkrai har flyttat sin verksamhet en liten bit ifrån Si Shop..

Kriangkrai, Huay Yangs duktiga elektronikfixare, är bror till Si på Si Shop, och han har nu flyttat sin "verkstad" en liten bit upp på Si Shopvägen. Tidigare höll han till direkt till vänster om Si Shop.
 
Kriangkrai är suveränt duktig på att fixa elektronik av allehanda slag som inte fungerar som det ska. Han är orörlig från midjan och neråt och ligger eller sitter i sin säng hela dagarna.
 
Vid sängen har han sina verktyg och hyllor med delar och komponenter och han har fixat flera elektriska prylar åt oss som inte fungerat längre men som nu fungerar som de ska.
 
Kriangkrai blev glad över mitt besök då jag berättade för honom att jag var lite orolig vad som hänt honom när hans verksamhet inte längre fanns till vänster om Si Shop.
 
Han förklarade att det var för stökigt med mycket ljud från motorcyklarna till/från Si Shop så här har han mer lugn och ro och det känns bättre för honom. Han mår hur bra som helst i övrigt, bortsett från sitt handikapp, och det gör mig glad samt han gillar att få mycket jobb förstås så han har något vettigt att göra😀
 
Nya stället dit Kriangkrai har flyttat sin verksamhet, en gammal fabrikslokal...
 
Den ligger på vänster sida på Si Shopvägen strax nedanför 7 Eleven.
 
 
Direkt till vänster innanför ingången har han sin säng som verksamheten utgår ifrån...
 
En glad och nöjd Kriangkrai
 
Här "bor" Kriangkrai nu för tiden och en av dagens kunder är en lärarinna från Huay Yang skolan och det var längesedan som vi sågs så det var roligt att träffa henne också.😃
 
Jag önskar Kriangkrai lycka till på sitt nya ställe!

Kommentarer:

1 Anonym:

Skönt o höra jag har varit där på gamla stället vid två tillfällen mycket nöjd👍

Svar: Tack anonym för din kommentar :-D
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Kenth:

Har lagat mycket hos han även slipat knivar

Svar: Tack Kenth för din kommentar och vad bra att även slipar knivar 😊😁
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: