2018-12-27 Hårfint när det hänger på håret....

Så var det återigen dags att fixa till håret och det gör jag hos min favoritfrissa Jim på Mellanvägen som vet precis hur jag vill ha det och gör det toppenbra varje gång så valet av frissa är lätt för min del.
 
Duktiga Jim på Mellanvägen mitt emot Nudelsoppsköket...
 
 
Jim Salon och tittar ni noga på vänster sida i bilden ser ni en skymt av mitt nyfrisserade hår 😀
 
Det var en hel del kunder som kom in under tiden som Jim fixade mitt hår för att boka tid för att fixa håret, rakning etc. Det gör mig glad för Jims skull då hon behöver många kunder under högsäsongen för att hennes verksamhet även ska hålla under lågsäsongen, åtminstone en bit över ytan.
 
Det gäller ju alla som har någon typ av affärsverksamhet här i Huay Yang och alla dessa har säkert sin kundkrets som tycker just de är deras favorit eller de kunder som väljer att gå till olika.
 
Huay Yang har inte allt, bara det bästa!

Kommentarer:

1 Titti/Umeå/Huay Yang.:

Var hos Jim på julafton och klippte oss, som alltid SÅ nöjda.
Ha en fin kväll önskar Titti

Svar: Vad härligt Titti och ha en fin kväll ni också 😊😀😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Birgitta S :

Hej! Visst är det toppen med en favoritfrisör. Jag har en också fast priserna är lite annorlunda. Nu är det jobb i 2 dagar idag o imorgon . Idag var halvt hysteriskt alla som ville få något gjort maila det Fredagen innan julledigheten . Konstigt hur människor är. Jag tar det lugnt o prioriterar med åldern blir man van. Värre med en del yngre som känner stress . Försöker att stötta så mkt jag kan . Nästa vecka har jag 3 dagar ledigt så det blir långledigt.Jobbar imorgon sen åter 7 Januari så skönt. Må så gott o klia 🐕 från mig. 😍

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och skönt för oss att slippa de vedermödor som ett arbete ger men det är ju inte alla förunnat 😊 Njut av ledigheten och Gott Nytt År samt stor varm kram till dig från mig 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: